2777
2789
عنوان

همسایه پایینی مون🤭

200 بازدید | 17 پست

همسایه پایینی مون گلدونش گل داده،از صبح داره زنگ میزنه با خنده و خوشحالی پشت تلفن برا همه دوستاش تعریف میکنه...خوشحالی مگه اینقد ساده است آخه...صبر کن الان بیرون رفتنی گل رو می کَنَم🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازبنداخر تایپکت ترسیدم تو چراازخوشحالی بقیه ناراحت میشی 😐

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

آخ مثل منه منم از چیزای کوچیک خوشحال میشم و ذوق میکنم البته میدونم اطرافیانم بی احساسن زنگ نمیزنم بگ ...

امثال شما حس زنانگی به آدم میدید خیلی خوبه اتفاقا ماها باید یاد بگیریم از شما 

یه تاپیک بزن منم تگ کن هر وقت ذوق چیزی رو داشتی اونجا بنویس  من خیلی لذت میبرم و جزو تاپیک هایی میشه که آپدیت شون رو چک کنم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
😅 خو رو مخه صداش

اون صداش رو مخه،

تو اخلاقت

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
2810