2777
2789
عنوان

باشوهرم سر چیز الکی دعوامون شد صبح رفتسم دادگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 22 پست
دلم میخواد خونه خودم باشم دوتاکوچه پایین تره هی وسایلام و جمع کنم برم وقتی چیزی نیاز داشتم چی کار کن ...

اگه میخوای طلاق بگیری خب تصمیمتو جدی بگیر نمیشه ک خونه خودت آرومتر باشی بعد دنبال طلاقم باشی

مام یه بار اینطوری دعوامون شد

بعد شوهرم یه نوبت از این حل اختلاف چیه گرفته بود اشتی کردیم نرفتیم برا طلاق که زرتی دادگاه رای طلاق نمیده اخه

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهیچ وجه نرو...

ولی لابد بااین دعواهای الکی عاصی شده، که اینقدر مشتاق طلاقه؟

زن خوب باید مطیع وباسیاست باشه

مطیع نه حرفشو بی چون وچرابپذیری...یعنی بامنطق دلیلی رو ردکنی

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
اگه میخوای طلاق بگیری خب تصمیمتو جدی بگیر نمیشه ک خونه خودت آرومتر باشی بعد دنبال طلاقم باشی

خونه نزدیک خونه مادرم هست حیفم میاد من پول پیش دادم من مبل خریدم من برا این اقا مار راه انداختم الان به من بکه برو بیرون 

قبل ادامه بحثتون ازشوهرت بخواه بریدمشاور...آن شاء الله همه چی برات خوب پیش بره

الان که دیگه کار از کار گذشته دعوامون بالاگرفته الان هم رفته پیش داداشش مطمئنم عرق میخوره میاد ک اون موقع واویلاست