2777
2789
عنوان

شما جای من باشین با این شرایط طلاقتون رو میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 45 پست
خب جدا شو اما خب حامی نداری ک جدا شیمهریتو بگیر اکر خاستی حدا شی اصلا از مهریت نگذر دادگاه حتی به قس ...

اره پشت ندارم جدا بشم هم میترسم بدتر بشه هی خواهر یه قرون نداره مهریه می‌تونه بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره پشت ندارم جدا بشم هم میترسم بدتر بشه هی خواهر یه قرون نداره مهریه می‌تونه بده

نداشته باشه میفته توی زندان عزیزم خانوادش از یه جایی جور میکنن میدن تو نکران نباش دادگاه میگیره ازشون شهر هرت نیس

شوهرت وضعش خوبه ؟اگه وضعش خوبه و خرج میکنه قابل هضمه اگه وضعش متوسط و روبه پایینه بهش بگو بجااینکه هفته یی۳یا۴تومن خرج کنی کمترش کن پس اندازکن یا تقسیم کن بگو هرکی هفته یی یکبار غذابپزه بامیوه بیاد دورهم جمع شیم ببین اگه کسی قبول کرد چون تو داری خرج میکنی بعد نیست مفت خوری یکبار ارام بگو ببین قبول میکنه بگو فکر کن به حرفام بالاخره تو هم اینده داری من دشمنت نیستم زنتم به خانوادش کاری نداشته باش تاحساسیتش کم بشه 

ای یو دی امن نیس ال دی بخور خونه اجاره کنی ولی درامد نداشته باشی نمیتونی زندگی کنی ک سعی کن هر جور ...

چشم عزیزم یکی میگه ای یو دی بزار ولی به نظرم قرص بهتره گرچه عوارض داره ولی چه میشه کرد یه موجود بی گناه رو بیارم تو این دنیا فقط عذاب بکشع

نداشته باشه میفته توی زندان عزیزم خانوادش از یه جایی جور میکنن میدن تو نکران نباش دادگاه میگیره ازشو ...

اره دیگه درست میگی بعضی وقتا میگم مهریمو بزارم اجرا خونه جدا بگیرم اصلا طلاق هم نگیرم بعد میگم امنیت ندارم بلایی بیاره سرم چی اصلا خستم کرده

اره دیگه درست میگی بعضی وقتا میگم مهریمو بزارم اجرا خونه جدا بگیرم اصلا طلاق هم نگیرم بعد میگم امنیت ...

بلا سرت نمیاره نترس

بجه نداری راحت میتونی جدا شی یه ازذواج دگ بکنی

فوقش جندسال طلاق نمیده بعدش میده 

اره همش میگم اگه بعدجدایی بدتر بشه اوضاعم چی

جدا شدن برات خوب نیست فقط باید باآرامی حرف بزنی 

بگی من نمیگم خرج نکنی میگم اندازه خرج کن 

شایدم ارث اضافه دادن یا گفتن تو خرج کن یامادرمون رانگه دار که بعدا یک سهمی بهت بدم

جدا شدن برات خوب نیست فقط باید باآرامی حرف بزنی بگی من نمیگم خرج نکنی میگم اندازه خرج کن شایدم ارث ا ...

اره همین رو گفتن ولی هیچ کدوم از خواهر برادراش زیر بار نمیرن هر سری خودشون رو میزنن اون راه اگه خونه رو بدن بهش خب مشکل ندارم اصلا با خرج کردنش

2810