2777
2789

بچه ها من ۲۷سالمه سه ساله ازدواج کردم تو یه حیاط با مادرشوهرم هستم من بخاطر شرایط سختی که داشتم راضی به این ازدواج شدم گفتم ازدواج کنم از شرایط قبلم راحت بشم تا ازدواج کردم دیدم این شرایط واقعا بدتره بعد پدرو مادر فوت شدن نه حامی دارم نه پشت نه راه برگشتی نه شغل و حرفه ای بلدم به مقدار پس انداز دارم شاید بشه جدا بشم یه خونه باهاش اجاره کنم مشکل من هم شوهرمه هم خانوادش مادرشوهرم یه زن ۷۵ ساله هست به شدت سلطه داره رو زندگی ما به جز خودش دختراشم همین هستن یعنی هر روز به جای پیشرفت پسرفت میکنیم از دست این زن رسماً شوهرمو کرده جانشین شوهر نداشته اش اینا به کنار دخالت و تصمیم هم برای ما میگیره و من این وسط هیچ هستم از جیب شوهرم در چند بارهفته مهمونی میگیره همرو می‌ریزه خونش دختر داماد عروس خواهراش برادراش هر کی فکر کنید بعد مهموناشم از خداشونه و در هفته چند بار بساط مفت خوری به پاست بعد نه حقوقی داره نه درامدی به جیب شوهر من یا وسیله خونه میخواد یا لباس میخواد از یه آدم جوون بدتره و توقعاتش بالاتره هم خودش هم دختراش دور شوهرم رو احاطه کردن چهره چی اونا بگن میگه چشم بعد به شدت خانوادش بی فرهنگ نه ادب و احترامی قاعلن برای عروس و کلفت و کنیز خودشون میدونن یعنی نمیتونم بعد سه سال هضمشون کنم شوهرم فقط پشت خانوادش به حرف اوناست و خواسته های اونا نه اصلا نمیتونه بگه و کلا من این وسط دارم عذاب میکشم هر چی باهاش حرف میزنم سیاست به کار میبرم میبرمش مشاوره انگار نه انگار نه خودش نه خانوادش زره ای تغییر نمیکنن موندم واقعا چیکار کنم

بچه هم داری

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد سخت عزیزم خدا بگم جیکارشون کنه ایمجارپ ادمارو 

البته ناگفته نمونه خیلی از خانواده های ایرانی همشون سواستفاذه کر هستن اما خب بعضیا مث ما توی یه ساختمون نیستیم مشکلتتمون به نسبت شما کمتره 

برای من ندارد هیچ وقت بچه که اصلا یه ده سالی خقرص میخورم یا ای یو دی میزارم

ای یو دی امن نیس  ال دی بخور 

خونه اجاره کنی ولی درامد نداشته باشی نمیتونی زندگی کنی ک سعی کن هر جور شده ی حرفه ای یاد بگیزی

حامی نداری ک بخوای طلاق بگیری دلت خوشها اگر ارثی چیزی داشتی طلاق می‌گرفتی راحت میشدی ،یه آشنامون بود شوهرش همینجور بود رفت پیش یه دعا نویس خوب براش دعا گرفت کشوند سمت خودش بعدش با زبون ریختن هم باید یکاری کنی شوهرت بیادسمتت 

☕🎵🍫🍻
چقد سخت عزیزم خدا بگم جیکارشون کنه ایمجارپ ادمارو البته ناگفته نمونه خیلی از خانواده های ایرانی همشو ...

اره واقعا خیر ندیده ها فقط برای نیاز جنسی بچشون زن میگیرن براش والا من حکم رفع نیازش رو دارم تو زندگیش چیز دیگه ای نیستم

حامی نداری ک بخوای طلاق بگیری دلت خوشها اگر ارثی چیزی داشتی طلاق می‌گرفتی راحت میشدی ،یه آشنامون بود ...

همین بخدا میترسم شرایطم بدتر بشه اره تازگیا زده به سرم برم بیارم خونه رو خدا کنه البته من یه بار سرکتاب گرفتم گفت یه طلسم براش خانوادش گرفتن که بره سمت اونا شما کاری نمیتونی بکنی باطل هم کنی باز میرن میگیرن

اره واقعا خیر ندیده ها فقط برای نیاز جنسی بچشون زن میگیرن براش والا من حکم رفع نیازش رو دارم تو زندگ ...

خب جدا شو اما خب حامی نداری ک جدا شی

مهریتو بگیر اکر خاستی حدا شی اصلا از مهریت نگذر دادگاه حتی به قسط میبنده اما مهریه رو میگیره تا حدودی

2810