پدر من یک معتاد به شیشه و هروئین هستش،دوسال پیش با همسایه واحد بغلمون دعوا کرد بخاطراینکه میرفت پشت بوم مواد مصرف میکرد،بعداز اون دعوا اون همسایه رفت از پدر من و من شکایت کرد و با پول خرج کردن یه حکم ۷ماه ونیم زندانی و ۱۵۰ میلیون دیه برای هرکدوممون گرفت،درصورتی که من اصلا تو دعوا و درگیریشون نبودم و چون پول وکیل گرفتن نداشتم و اون طرفم پول خرج کرد با بردن شاهدای الکی این حکم رو برام گرفت،من ۲۵ سالمه و ۱۰ سال هستش تمامی خرج و مخارج زندگی خانواده گردنم هستش و پدرمم ۱۱ ساله بیکاره و معتاده
چند ماه پیش شاکی پدرم رو پیدا کرد و پدرم رفت زندانیش رو کشید و از طریق خواهرش دیش رو کامل پرداخت کرد،حالا نه تنها هیچ پولی برای خونه و خانواده خرج نمیکنه،بلکه توهم های شدید و بد داره و تهدید کرده که اگر منو بندازین کمپ،زنگ میزنه و من رو معرفی میکنه و میندازه زندان،اگر بیوفتم زندان خرج مادرم و خواهر۹سالم و برادرم رو کسی نیست بده،اجاره خونه هم رو اگر یکماه ندیم صاحبخونه بیرونمون میکنه،من واقعا نمیدونم باید چیکارکنم،خداشاهده حتی انگشت کوچیکمم به کسی که شکایت کرده نخورده،کلا یکبار دیدمش طرفو اونم تو دادگاه بوده،بعد درگیری به پدرم گفته بوده که از پسرتم شکایت میکنم میندازمش زندان تا عذاب بکشی،دیگه نمیدونه پدر من اصلا براش مهم نیست پسرشو زن و بچه هاش
شما بگید چیکارکنم،ببخشید خیلی طولانی شد متنم،سپاس فراوان برای وقتی که گذاشتین بابت خواندن این متن