2777
2789

من برادر و خواهرم ایران نیستن .مادرم مدت زیادیه افسردگی گرفته خیلی زیاد اذیت میکنه یک ماهی میشه که اومده پیش من بردم پیش روانپزشک دارو مصرف میکنه .مدت زیادی هست که خواهرم درگیر ویزاش گرفتن برای مامانم بود حدود دو هفته ای میشه که ویزاش اومده.خواهرم میگه بفرستش بیاد اینجا پیش بچه‌ های من حال و هواش عوض میشه از طرفی میتونه پیش برادرمم بره حال من مشکلم این با این حال مامانم نمیتونم تنهایی بفرستم بره دبی پرواز عوض کنه از طرفیم خیلی بی قراره .خودمم واقعا موقعیتش ندارم که برم و بگردم نمیدونم چکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه یه همسفر پیدا کنی هواشو داشته باشه.

بنظرت میشه برم فرودگاه به یه نفر پول بدم که ازش مراقبت کنه.بالای ۶ ساعت دبی معطلی  داره  .تازه اگه پرواز خوب براش پیدا کنم اصلا نمیدونم چکار کنم 

پرواز داخلی معمولا خود پرسنل پرواز هوای افراد سن بالا رو دارن اما چون باید دبی تغییر پرواز داره بهتر ...

همسرم میگه یه کسی پیدا کنیم که میخواد بره دبی ما پول پرواز رفتشو  بدیم در عوض بمونه تو فرودگاه تا پرواز  مادرم

بنظرت میشه برم فرودگاه به یه نفر پول بدم که ازش مراقبت کنه.بالای ۶ ساعت دبی معطلی داره .تازه اگه پ ...

فکر نمی‌کنم کسی بابت این کار پول طلب کنه . حتما خانواده هایی هستن تو پرواز که قابل اعتماد باشن پیدا می‌کنی تو فرودگاه ، نگران نباش عزیزم ایشاالله بره اونجا روحیه ش هم بهتر میشه 

فکر نمی‌کنم کسی بابت این کار پول طلب کنه . حتما خانواده هایی هستن تو پرواز که قابل اعتماد باشن پیدا ...

آخه عزیزم معطلی داره کسی شاید نخواد این همه ساعت تو فرودگاه بمونه. بخدا حاضرم حتی پول پرواز رفت و برگشت یه نفر و بدم فقط مواظبش باشه .همسرم میگه آگهی کن دیوار 

آخه عزیزم معطلی داره کسی شاید نخواد این همه ساعت تو فرودگاه بمونه. بخدا حاضرم حتی پول پرواز رفت و بر ...

می‌دونم عزیزم منم منظورم اینه کسی باشه که مقصد نهاییش با مادر شما یکی باشه ، اون خودشم باید چند ساعت تو فرودگاه دبی  بمونه بعد باهم می‌رن برای پرواز بعدی. 

آخه عزیزم معطلی داره کسی شاید نخواد این همه ساعت تو فرودگاه بمونه. بخدا حاضرم حتی پول پرواز رفت و بر ...

میتونید از پرسنل خود فرودگاه هم کمک بگیرید . یعنی به پرسنل دبی اطلاع بدن و هوای مادر شما رو داشته باشن و بموقع سوار پرواز کنن ایشون رو .