2777
2789

حالا داعمم ن 

ولی خب اکثر اوقات پیشش باشه تو مغازش و بهش حقوق بده

شوهرم طلا فروشه حالا ی خانومو استخدام کرده ک ادمین پیج اینستای مغازش بشه و علاوه بر اون مدل طلاهاش هست و تو کارای حسابرسی و بررسی فاکتورو اینچیزا هم تو مغازه کمک کنه بهش 

اینم بگم ک تاحالا هیچچچ چیزی ازش ندیدم و زندگیمون کاملا خوب هست و ذره ای بهش شک ندارم ولی واقعا این دختر اعصابمو ریخته بهم 

من بهش میگم خب خودم این کارا رو برات میکنم 

اصلا و ابدا قبول نمیکنه ک برم بیرون تو مغازه پیشش باشم و از همه بدتر عکس ازم بزاره تو پیجش میگه ن 

خانما شما جای من باشید چیه واکنشتون 

ب نظر شما حساسیتم بیخوده؟؟ 

الان یکی دو هفتس ک این دخترو اورده من تاحالا هیچ اعتراضی بهش نکردم

فقط ی بار بهش گفتم چرا الکی پول بدی من هستم ک قبول نکرد منم دیگه چیزی نگفتم دلم نمیخاد بدونه من بدم میاد یا حساسم نسبت ب اون دختره

وای منم خیلی حساسم🤣🤣🤣به اینجور مساعل 🫤🫤🫤🫤

خیلی سخته حداقل یه خانم موجه بگیره سنش بالا باشه 

خیلی جوونه زنه از این سوسولاس؟

والا حق داری حساس باشی

نمیدونم با همسرت صحبت کن بگو دارم اذیت میشم زندکیمون مهمه یا پیج اینستا و کارت 

بگو یه پسر استخدام کن انقد پسرای جوون هستن ادمینی بلدن یا یه زن موجه بگیره سن بالاتر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهامنم ب شوهرم اعتماد دارم ولی اون دخترو نمیشناسم

خب آشنا میشید دیگه عزیزم 

به شوهرت اعتماد داشته باشی زنه جلوش لخت مادر زادم بشه نمی‌تونه کاری از پیش ببره

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
وای منم خیلی حساسم🤣🤣🤣به اینجور مساعل 🫤🫤🫤🫤خیلی سخته حداقل یه خانم موجه بگیره سنش بالا باشه خیل ...

جوونه دختره 

ولی خب دختر خوبی ب نظر میاد یعنی جلف اینا نیست 

معمولیه

اخه مدل طلاهاشه و ازنکه مرد اگه بیاره پول بیشتری میخاد هیچ پسری برا ماهی ۵ تومن خودشو علاف نمیکنه

بینهایت حساسم دست خودم نیست بهت حق میدم حساس باشی منم تو ۱۰ سالی که باشوهرم زندگی میکنم کوچیکترین حرکتی ازش ندیدم ولی حساسم شما هم حق داری حتما که نباید از خودت عکس بزاری فقط عکس طلاهارو براش بزار تو پیج

اولین باره همکار خانوم داره؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
جوونه دختره ولی خب دختر خوبی ب نظر میاد یعنی جلف اینا نیست معمولیهاخه مدل طلاهاشه و ازنکه مرد اگه بی ...

ساذه ام باشه بلاخره غریبس در طول روز با همسرت صحبت اینا میکنن بنظرت یا نه

بیین همسرت اگر پاقعا حدشو رعایت کنه دختره کاری نیمتومه بکنه

خب آشنا میشید دیگه عزیزم به شوهرت اعتماد داشته باشی زنه جلوش لخت مادر زادم بشه نمی‌تونه کاری از پیش ...

با احترام به نظرت ولی با حرفت مخالفم چون اونم یه انسان هر چقدر هم بخواد جلو خودشو بگیره ولی یه چیزی هست به اسم وسوسه ی شیطان کافیه چند بار دختره گرم بگیره مگه اینکه دختره واقعا به معنای واقعی انسان باش

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
ساذه ام باشه بلاخره غریبس در طول روز با همسرت صحبت اینا میکنن بنظرت یا نهبیین همسرت اگر پاقعا حدشو ر ...

شوهرم مرد خوبیه 

ولی خب بقول شما ادم دست خودش نیست من خیلی حساسم🥲

شوهرم مرد خوبیه ولی خب بقول شما ادم دست خودش نیست من خیلی حساسم🥲

بحرف با همسزت بنطرم بگو عزیزم من دارم اذیت میشم من مهمم یا کارت بگو یه فکری کن یا خانم جووون استخدام نکن یه سن بالا استخدام کن یا یه پسر استخدام کن

2810