2777
2789

سلام لطفا بخونین 

خیلی ب کمکتون نیاز دارم خیلی استرس دارم 

دعا میکنم شما رو خدا خیرتون بده 

من دو ماه بود تقریبا ک پریود نشده بودم 

تو 25 آبان لک قهوه ایی دیدم سه روز اینا شدت خون ریزی کم بود و ب رنگ قهوه ای و قرمز تیره 

بعد شدتگرفت با لخت خون اینا 

تا الان هم ادامه داره 

اما لخته خون ندارم و برم دسشویی خون میاد تو پد کم 

رفتم دکتر از داد گف خوبی 

فولیک اسید داد گف بخور 

الان چیکار کنم 

9 روزه با لک بینی اینا 

من 6 روزه پاک میشم 

میانِ‌هَمِه‌گَشتَمُ‌ عاشِق نَشُدَم‌مَن! ‎طُ چِ‌بودی‌کِ‌تورا‌دیدَمُ‌دیوانِه‌شُدَم‌مَن..❥︎..متاهل.‌.💍🧿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوندمولی نمیدونم با پزشکت مشورت کن

عزیزم رفتم گف مشکلی نیس 

فولیک اسید داده 

آخه کم میکنه این دارو 

میانِ‌هَمِه‌گَشتَمُ‌ عاشِق نَشُدَم‌مَن! ‎طُ چِ‌بودی‌کِ‌تورا‌دیدَمُ‌دیوانِه‌شُدَم‌مَن..❥︎..متاهل.‌.💍🧿

کسی نیس کمک کنه الان تایپک جاری بود همه میرفتن 😭

خیلی کلافه و استرس دارم خانما 

شما هم میدونم بعضی هاتون تجربه کردین 

اما واقعا ب کمکتون نیاز دارم 

منم اینجور بودم بهم قرص ال دی داد از یکماه فقط یک هفته نمیخوردم که پری شم بعدش باز ادامه میدادم بعد ...

عه فولیک اسید داده برام میترسم بخورن 

عه فولیک اسید داده برام میترسم بخورن

چرا .چه ترسی داره مثلا چون کم میکنه؟مال من اینقد زیاد بود از پاچه شلوارم میریخت واسم اسید فولیک نوشت کم کرد برام از هر ژلفن و مسکنی خوبه من مسکن میخورم چند ساعت آرومه بعد با درد بدتری مواجه میشم و اسید فولیک خیلی خوبه