2777
2789

ماجرا ازین قراره که من با یه دختری دوست بودم بعد از یه مدت دیگه از چشمم افتاد اما روم نمیشد ارتباطم رو باهاش تموم کنم

دیگه حالا از طریق یکی از دوستامون متوجه شد نمیخوام باهاش حرف بزنم زنگ زد کلی گریه کرد که ازت انتظار نداتم و بلاکم کرد 

الان بعد تقریبا یه سال دیدم از بلاکی در اورده 

خودمم حس دشمن یا دوست بهش ندارم کاملا خنثی ام گاهی عذاب وجدان میگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنقدر شل کن سفت کن در نیار اعصاب دختر مردم رو بهم بریز

برای دخترا بیشتر رابطه ها جدی هست

لطفاً سعی کن درست انتخاب کنی بعد یه سال ملت رو...

الآنم دیگه ولش کن بنده خدا رو 

اگه فکر می کنی کارت در حقش بد بوده براش طلب خیر کن ولی کاری باهاش نداشته باش

آنقدر شل کن سفت کن در نیار اعصاب دختر مردم رو بهم بریزبرای دخترا بیشتر رابطه ها جدی هستلطفاً سعی کن ...

منم دخترم خب و ارتباط هایی هم که دارم مهمه برام با کی باشه مگه زوریه اخه

باشه پس

یه سال گذشته ، هر چقدر براش سخت بود الان داره زندگیشو میکنه

خرابش نکن برای عذاب وجدانت، جدا از اون هیچوقت باهات گرم برخورد نمیکنه و نمیپذیره تو رو ، فقط بیشتر حست بد میشه 

بیخیال شو‌ دوست عزیز

یه سال گذشته ، هر چقدر براش سخت بود الان داره زندگیشو میکنهخرابش نکن برای عذاب وجدانت، جدا از اون هی ...

نه خودمم دنبال برخورد گرم نیستم 

اخه اون بار هم که زنگ زد و گریه کرد و چند دیقه سکوت کرد منم حرفی برای گفتن نداشتم چیزی نگفتم در نهایت تلفن رو قطع کرد دیگه نمیدونم فکر کردم معذرت خواهی کمک کننده باشه

اگر فکر می کنی در حقش بد کردی از طریق همون دوستت ازش عذرخواهی کن بگو نمی خواستم ناراحتت کنم ولی دوست ...

این طوری بدتره که 

خودمو جاش میزارم فک کن ببینی طرف اونقد ارزش قایل نشده مستقیم بیاد خودش باهات مشکلشو حل کنه

2810