2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۱ ساله ازدواج کردم

هزار بار بهش گفتم از هدیه خوشم میاد

روز زن ک هیچی

تولدم یکبار کادو گرفته

سالگرد ازدواج هم یکبار

تحصیلکرده و امروزی هم هست خیر سرش

ب همه هم میرسه ادعای مشاور بودنش میگیره

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
چند روز پیشم سالگرد ما بود شوهر من میدونس اما هیچ کاری نکرد

من از این ناراحتم همه می‌دونن ولی شوهر براش مهم نیس چون اولین سالگردونه بقیه فک میکنن الان شوهرم برا چه کارا که نمیکنه ولی نمی‌دونم که هیچی به هیچی

فردا هم سالگرد ازدواج ماس ولی همچناااااانننننن خبری از شوهر جان نیس دوسه باری هم بهش یادآوری کردم ولی هیچ و پوچ

سخت نگیر قرار نیس سر این چیزا خودمون رو از تک و تا بندازیم همونطور ک واسه مردها مهم نیس واسه ما هم نباید مهم باشه

دقیقا منم اولین سالگرد مونه

منم بیشتر برای این ناراحتم که بقیه گفتن امروز سالگرد ازدواجتونه ،قراره چکار کنید و ... یا مثلا گفتن شوهرت سورپرایزت می‌کنه 

اونوقت من دارم مزخرف ترین شبمو میگذرونم 

عزیزم ۱۴سال میگذره هر سالم با کوچکترین چیزها اون روزو با دخترام جشن خودمونی میگیریم ،انشاالله انقد ...

هی خواهر چی بگم والا الگو از زندگی خانواده های قدیم گرفته زندگی بدون عشق و محبت

منم بیشتر برای این ناراحتم که بقیه گفتن امروز سالگرد ازدواجتونه ،قراره چکار کنید و ... یا مثلا گفتن ...

دقیقا منم الان در همین حالتم..بقیه هی خوشبحالت خوشبحالت میکنن نمی‌دونن که بدترین شبه برام