2777
2789
یه مهمونی داشتم مثلا بهش خوبی کردم اتاق خوابمون و دادم بهش خوابیدن فرداش همسرم لباس برداشت بپوشه ...

من به تاثیر این دعاها اعتقادی ندارم ولی به کارمای کسی که  دنبال اینچیزاست به شدت معتقدم 

یه مهمونی داشتم مثلا بهش خوبی کردم اتاق خوابمون و دادم بهش خوابیدن فرداش همسرم لباس برداشت بپوشه ...

خدا لعنت کنه همچین آدمایی رو منم عقدم خیلی مشکل برام پیش آمده ک مطمئنم طلسم شدم شما چجوری فهمیدی طلسم مطمئنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه نخاستمش ولی هنوزم پیگیرمه

وای چقد جالببب🥺🥺🥺🥺🥺

کاش میشد ی همچین طلسمی منم استفاده کنم 

ولی کار من از طلسم گذشته

باید نامرئی بشمم برم سراغش🥺😂

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

وای چقد جالببب🥺🥺🥺🥺🥺کاش میشد ی همچین طلسمی منم استفاده کنم ولی کار من از طلسم گذشتهباید نامرئی ب ...

چنوقت کات کردین؟دقیقا منم همچین چیزیو میگفتم خودش اومد سراغم😂

چنوقت کات کردین؟دقیقا منم همچین چیزیو میگفتم خودش اومد سراغم😂

ن طرف من اصلاااا حتی شماره ایی آدرسی هیچی ازم نداره 

میگم نامرئی شم برم ی جوری ی آدرسی از خودم بهش بدم😂🥺

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

خب اینکه دیگه بحثش جداس😂

اصن بحثی ندارههه😭😂هعییی

دیگه فقط تو خداب میبینمش

ی طلسم مامانم برام نوشت کسی که ۶ماه بود رفته بودو بلاکم کرده بود ۳روز بعد پیام داد به التماس افتاده ...

برا من مامانش نمیدونم چیکار کرد

بدون حرفی یهو گذاشت رفت

کسی عاشق من بود بدون دلیل ترکم کرد

💔

خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش      که خواهان تو باشد❤
اصن بحثی ندارههه😭😂هعیییدیگه فقط تو خداب میبینمش

برو ی دونه سیب درختی بخور ۷تا دونه هاش بردار بزار زیر دستمال بزار زیر بالشتت ۳تا صلوات بفرس و شب بخاب خاب همسرتو میبینی

برا من مامانش نمیدونم چیکار کردبدون حرفی یهو گذاشت رفتکسی عاشق من بود بدون دلیل ترکم کرد💔

ببین طلسم اخرش یروزی باطل میشه و برمیگرده بهت ولی اگه دیگه مامانش نخاد پشت سر هم طلسم بگیره

برو ی دونه سیب درختی بخور ۷تا دونه هاش بردار بزار زیر دستمال بزار زیر بالشتت ۳تا صلوات بفرس و شب بخا ...

انجام دادم ندیدم خوابشوو🥺

میگم تو یکی از تاپیکات گفتی حس شیشمی میشه منم درخواست بدم بپرسم؟🥺

ببین طلسم اخرش یروزی باطل میشه و برمیگرده بهت ولی اگه دیگه مامانش نخاد پشت سر هم طلسم بگیره

منم سپردم به خدا  و رهاش کردم😔

خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش      که خواهان تو باشد❤
2810