2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به پرنده خیلی اعتقاد دارم . اعتقاد دارم رفتگانم به شکل مرنده تشکر میکنن . و جالبه هر وقت یه کاری براشون کردم یه کوکو میاد جایی که هیچ تعادلی برای هیچ پرنده ای نداره میشینه یکم سر وصدا میونه من که میبینمش میره 

پدرم یه لباس بلند از این عربی سفیدا داشت از کربلا خریده بود باهاش نماز میخوند بعد فوتش دادیم باجناقش باهاش نماز شب میخوند اومد تو خواب مادرم همون لباسو پوشیده بود و لبخند میزد 

در این حد زیاد بوده که مثلا رفتیم سرخاکشون اومدن بخواب نزدیکانشون 

ولی شایدم فقط فکر و خیاله همین 

ماه رمضان قران ختم کردم به نیت کسی که از دنیا رفته ،شب عید فطر به خوابم اومد گفت هرچی از شیرینایی که فرستادی میخورم فقط کیف میکنم .باخنده سبد بزرگ شبرینی که  تو دستش بود بغل گرفته بود میرفت

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

خودت رو تو قید و بند کار خاص قرار نده اصل خلوص نیت هستش 

به نیتشون استغفار کن و ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه بگو 

قرآن  بخون شده یه سوره کوچیک ،زیارت عاشورا  هم عالیه 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

من هنوزم مو بە تنم سیخ میشە،کسی اومد بە خوابم‌و‌گفت دین بزرگی ب گردنم دارم

ب پسر بزرگم بگو

بهش گفتم و کار پدرشو راە ننداخت

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

برای یه بنده خدایی یس هدیه دادم

شب خواب دیدم با لباس سفید نشسته داره غذا می‌خوره 

خدا رحمتش کنه آدم خوبی بود

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
2810