2777
2789

نظر شما درباره مدیریت اقتصادی چیه؟ 

سوالش خیلی کلیه سخته جواب دادن بهش. 

من میخوام بگم که تامین مالی زندگی ب عهده اقا باید باشه . دوست ندارم از اول روی حقوق من حساب باز کنه. ولی خب میدونه شاغلم و حدود حقوقمو میدونه . من نمیخوام روش حساب کنه چون شاید نرم سرکار بعد یه مدت. به نظرتون جی بگم ک با سیاست باشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که گفتی درسته

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
بعدش معمولا میگن اقا کارکنه پولش رو بیاره تو خونه ولی خانم کار کنه پولش واسه خودش باشه؟

خب جواب اینم رک و صریح بگید 

اگر جوابی ندارید شاید یعنی باید فکر کنید واقعا چرا فکر میکنید پول مرد برای خانواده است ولی پول زن برای خودش

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

نمیدونم شایدولی همه میان میپرسن

خب همشون خسیس بودن

کلا دختری که درامد داره ادمای که میان سمتش اکثرا خسیسن و دنبال پول زنشونن

الکی بهش بگو میخوام بعد ازدواج کار نکنم اگه برا پول اومده باشه خودش میره

{ خانم هستم }
بعدش معمولا میگن اقا کارکنه پولش رو بیاره تو خونه ولی خانم کار کنه پولش واسه خودش باشه؟

بله قانونا باید مخارج با مرد باشه حالا یه جا هم که قانون برای خانما منفعت قائل شده از حیث نفقه همونم نمیخوان بدن؟؟

پس ازدواج نکنن اگه توانایی نفقه دادن ندارن

باید خرج خوراک پوشاک لوازم بهداشتی و آرایشی دارو و درمان و همه چیزو بده

حق قانونیته مجبور نیستی بخاطرش خجالت بکشی یا روت نشه راجبش حرف بزنی

2810