2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز خیلییی یهویی گفت به درد هم نمیخوریم..خیلی اوکی بود نمیدونم یهو چرا اینجوری شد...گفت دیگه پیام ...

خب یه فرصت بده شاید هیجانی تصمیم گرفته اگه دعوایی بینتون بوده

شاید هم رفته پی یکی دیگه در کل یه مدت صبر کن میفهمم چقدر ممکنه سخت باشه برات ولی تو این مدت بره تویه رابطه دیگه واقعا ارزشی نداره اصلا بخواد برگرده

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

خب یه فرصت بده شاید هیجانی تصمیم گرفته اگه دعوایی بینتون بودهشاید هم رفته پی یکی دیگه در کل یه مدت ص ...

من خودم فکر میکنم رفته تو یه رابطه دیگه..نه دعوامون نشد اصلا.خیلی مودبانه گفت رها ما به درد هم نمیخوریم..

من خودم فکر میکنم رفته تو یه رابطه دیگه..نه دعوامون نشد اصلا.خیلی مودبانه گفت رها ما به درد هم نمیخو ...

پس بزار بره توهم بشین سوگواری کن هرچقدر که لازمه بعدش بیخیالش میشی خود به خود 

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

پس بزار بره توهم بشین سوگواری کن هرچقدر که لازمه بعدش بیخیالش میشی خود به خود

شک دارم مطمئن نیستم..یکی از دوستام امروز می گفت دعا بکیر..ولی اصلا کسی رو نمی شناسم

شک دارم مطمئن نیستم..یکی از دوستام امروز می گفت دعا بکیر..ولی اصلا کسی رو نمی شناسم

وای بیخیال دعای چی اخه کسیکه ترکت کرده رفته رو میخوای چیکار اصلا

اخه خیلیی بهش وابسته بودم..واقعا از صبح اعصابم بهم ریخته ست

همه ما چنین شخصی رو تو زندگیمون داشتیم و فکر میکردیم بعد اون دیگه قراره بمیریم ولی نمردیم سختی نبودنش به مرور کمتر و کمترم میشه بهت قول میدم