2777
2789

کار درستیه بنظرتون؟ آخه خیلی عاشقشم درحقم بدی کرده بازم نمیتونم متنفر باشم ازش حتی اعدامم کنه دست خودم نیست می‌خوام هرجوری شده از فکرش دربیام تمام زندگیم تعطیل شده به خاطرش چندین بارم بهش پیام دادم غرورمو شکست نمی‌خوام دیگه برم سمتش . اونم عاشقم بود ولی دیگه خسته شد رفیقاش دورشو شلوغ کردن دختر باهاش آشنا کردن میبرنش بیرون دیگه قید منو زد حتی سمتم نمیاد بهم گفت فکر میکردم توی دنیا فقط تو هستی ولی الان میبینم دختر خیلی زیاده دیگه نمیخوامت.منم می‌خوام برم با پسرا حرف بزنم که از ذهنم بره ولی شخصیتم اجازه نمیده اگه وضعم بدتر شد چی؟ اصلا با باشگاه رفتن و سرکار رفتن و اینا نمیتونم فراموشش کنم فقط

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو اینجور مواقع بهترین کار هیچ کاری نکردن

اصلا سعی نکن فراموشش کنی 

با مشغول کرذن خودتم نمیشه

بذار حالت قشنگ بد شه هر چقد دوس داری گریه کن

اگه حالت بدتر شد رو تراپیست ولب جلوی غمت رو نگیر

نه انتقام ن چیز دیکه باید سوگواری منی مثل کسی که عزیزش مزده

بعذا حالت خوب میشه

تو اینجور مواقع بهترین کار هیچ کاری نکردناصلا سعی نکن فراموشش کنی با مشغول کرذن خودتم نمیشهبذار حالت ...

آخه قبلا اینکارو کردم  به معنای واقعی مردم. خودکشی کردم ۲ سال افسرده شدم چون تنها بودم هیچکس دورم نبود نمی‌خوام دوباره اون حس و حالو تجربه کنم ایندفعه می‌خوام دور خودمو شلوغ کنم با جنس مخالف البته با حد و مرز 

آخه قبلا اینکارو کردم به معنای واقعی مردم. خودکشی کردم ۲ سال افسرده شدم چون تنها بودم هیچکس دورم نب ...

ب خاطر اون؟

خوب حتما باید بری تراپیست

کلا ادم شاد عاشق نمیشه

ادم ها اکثرا وقنی شاد نیستن تو زنذگیشون س چیزی کمه عاشق میشن تو هم دنبال حس خوب بودی تو اون پیدا کردی اون خودس ی ادم ضعیف و بیچارس