2777
2789
عنوان

کمککک❌

22 بازدید | 6 پست

توی تلگرام ،من قبلا یه مدت ناشناس داشتم 

یعنی یه لینک داشتم که کسی اگر حرف ناشناسی داشت بزنه،لینک ناشناس با چت ناشناس تفاوت داره . به هرحال من کلا ربات رو بلاک کردم

حالا الان رفتم چک‌ کنم تلگراممو دیدم از این ربات پیام ناشناس یه پیام اومده : اذیت کردنت خیلی حال میده 

ممکنه پیام سیستم باشه یعنی خود ربات این پیام رو بده ؟ 

رشته ام کامپیوتره سر در میارم از این موارد بخاطر همین حدس میزنم پیام سیستم باشه یعنی خود ربات پیامو داده باشه 

اما بازم شما هم بگید نظرتونو خیالم راحت شه ، تاحالا به شما هم این پیامو داده ؟

آبان ماهی 💯                                                      کاربری دست دو نفره‌‌.                                             من گیسوام🧷🦋یه دهه هفتادی که دهه هفتادی ها گردن نمیگیرنش( 79 ام)😁😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم اصلا نمیشه

چطور عزیزم ؟

آبان ماهی 💯                                                      کاربری دست دو نفره‌‌.                                             من گیسوام🧷🦋یه دهه هفتادی که دهه هفتادی ها گردن نمیگیرنش( 79 ام)😁😂

نه سیستم نیس، یه نفر از رو آیدیت به ناشناسات دسترسی پیدا کرده

امکان اینکه خود ربات باشه هم فکر کنم باشه 

شما چطوری میگید نیست عزیزم پیش اومده براتون یا نه ؟ 

امکان اینکه خود ربات باشه هم فکر کنم باشه شما چطوری میگید نیست عزیزم پیش اومده براتون یا نه ؟

اره یه بار یکی از طریق آیدی منو هک کرده بود، و کم مونده بود به اطلاعاتم دسترسی پیدا کنه، و به پیام ها ناشناسمم دسترسی پیدا مرذه بود، البته این فقط نظر من بود ممکنه برا شما اینجوری نباشه

درخواست دوستی نده ممنون❤