2777
2789
عنوان

دوستم طلاق گرفته حالا پسرشو شوهر دومش قبول نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 89 پست
خودش مریضه همش معده درد داره مریض شده غصه اون بچه میگه هرچی میخورم یاد بچه میفتم از گلوم پایین نمیره

حق داره خیلیا میان قضاوت نا به جا میکنن 

ولی اگه شرایطش و داره از مشاوره های مختلف کمک بگیره

ببین نباید نباید یه سری اشتباهات و میکرده حالا کرده

الان باید یه فکر اساسی کنه با توجه به شرایط و موقعیت خودش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دیگه خودشو از چاله تو چاه انداخته حق اون بچه هم به گردنشه یجایی سرش میاد

خیلی سخته امروز بهش گفتم کاش از همون اولی جدا نمی‌شدی می نشستی با بچت زندگی میکردی هرچی که بود پدر خودش بود بالاخره خرجی زندگی و اینارو که میداد بهتون

اولش قبول کرده بوده

ترفندشون هست کثافت ها. متاسفانه از این اتفاق ها زیاد میفته.ما نمونش رو داریم. خانمه ۳تا پسر از شوهر دومی داره،ولی پسر ش از شوهر اولیش آواره و مورد تحقیر مادربزرگ و دایی هاشه.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
این مورد تغییر رفتار پدر و خانواده رو من بشدتتتتن درک میکنم. پدرم عین بلانسبت حیوان اسیر با خواهرم ب ...

افرین افرین دقیقا بخاطر آبرو 

همش میگفت حرف مردم

حالا بیا الان رفتاراشو با من ببین شدم سوگولیه بابام

انقدر با من خوب شده که حد نداره

ولی عزیزم چه فایده دیگه

من و امثال من که عاطفه داریم نسبت به پدر و مادر که البته مادر من فوت شده،نمیتونیم قیدشونو بزنیم

مجبوریم باب میلشون رفتار کنیم

خیلی سخته امروز بهش گفتم کاش از همون اولی جدا نمی‌شدی می نشستی با بچت زندگی میکردی هرچی که بود پدر خ ...

میدونی شوهر منم معتاده ،فقط به خاطر دوتا بچه ام تحمل می کنم چون درستترین کار به نظرم همینه نمی خوام بچه هام آواره بشن یا خار بشن تو چشم کسی

اونی که بچه داره و جدامیشه شرایطش باشماکه بچه ندارین خیلی فرق میکنه تو ازدواجهایی ک ب جدایی میرسه و ...

درسته نظر شمام منطقیه

باید احتمال میداده که یه روزی فرزندش ترد بشه از جانب همسر دوم

ولی عزیزم زندگیا خیلی سخت شده ،یه مرد به تنهایی نمیتونه یه زندگیو بچرخونه وایی به حال یه زن تنها با یه بچه،اون لحظه به نظر خودش بهترین تصمیم بوده برای فرار از مشکلات.

حالا این خانم رفته ازدواج مجدد کرده

خانم هایی هستن دور از این جمع میرن خراب میشن سر یه زندگیه دیگه متاسفانه

من دلیل جدایی از همسر اولم همین بود که یه خانومی با یه بچه اومده بود تو زندگی همسرم و من متوجه شدم و همش کمک مالی میخواست

میدونی شوهر منم معتاده ،فقط به خاطر دوتا بچه ام تحمل می کنم چون درستترین کار به نظرم همینه نمی خوام ...

خرج و مخارج زندگی و بچه ها رو اگه میده جدا نشو بخدا خیلی من دیدم بعد جدایی بدتر میشه شرایط مخصوصا با بچه بازم این شوهرت اگه هرچی هم باشه پدر خودشونه

تصمیم گیری بین شوهر اشغال و بچه خود ادم سخته؟یعنی انقدر شیفته شوهر؟

نه عزیزم  

منظورم اینه الان یه بچه ی دیگه هم داره

دوتا بچه داره دیگه 

اگه درست متوجه شده باشم

وگرنه من اگه بودم خوب معلومه جدا میشدم

بهترین پیشنهاد همینه ولی الان به بچه دیگه هم از دومی داره

اینجاس که میگم چه موقعیت سختیه

باید به فکر اساسی کنه

عزیزم من یکبار جدا شدم ،بچه هم نداشتم ازش،خونه پدرمم جا داشتم،خرجی هم داشتم ،ولی ولی ولی نمیدونی چه ...

شما بچه نداشتی ، همین کافیه برای بقیه تصمیم ها ... بچه داشتن یا با کسی که بچه داره ازدواج کردن دنیای چالش و مسئولیته ، بچه ها بی پناهن مظلومن و پر از آسیب

آخه بگو چرا شوهر کردی زنیکه بی عقل

به دوستت بگوبروخونه مادرت بشین وواسه بچه خودت مادری کن نه واسه مردم دیگی که واسه من نجوشه سر سگ بجوشه بره کارگری ولی زحمت بچه مردم رونکشه که بچه خودشم معلوم نشه شب سرشوچه جوری روبالش میزاره بچه بی مادر هزارتابلاسرش میاد

2810