2777
2789
عنوان

یه کاربر اینجارو دیشب از نزدیک دیدم وای باورم نمیشه🥲❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 2326 بازدید | 128 پست
تو که ازش تعریف کردی کلی اگه ببینه هم کلی خوشحال میشه اینقدر ذوق کردی پس چه عیبی داره تگش کنی

یعنی ذوق میکنه بنظرتون؟

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا

تگش نمیکنی عزیزم؟

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
یعنی ذوق میکنه بنظرتون؟

ذوق میکنه بابا

تو که نمیخوای اطلاعاتی ازش لو بدی ک ناراحت بشه

مطمئن باش خوشحال میشه..بگو دیگه کنجکاومون کردی

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

ذوق میکنه باباتو که نمیخوای اطلاعاتی ازش لو بدی ک ناراحت بشهمطمئن باش خوشحال میشه..بگو دیگه کنجکاومو ...

باشه عزیزم ببخشید

@sara18888118

کاربریشو درست یادم نمیاد

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

منو دوستم یه بار میدان جمهوری رضا شفیعی جم رو از نزدیک تو فروشگاه سونی دیدیم،هر دومون ذوق کردیم🥰

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
فکرکنم کاربریش sara188881818ی همچین چیزیه

معروفه؟

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
2810