2777
2789
عنوان

بااین شرایط بچه‌دوم میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 65 پست
من مدرسه و کلاس و رفت و امد و دکتر و دندونپزشک و تفریح و مهمون و مسافرت و..رو حساب میکنم به نظرم کم ...

تفریحو مسافرتم داریم تابستونا ک همسرم وقتشو داره شمال میریم طول سالم شهرستان میریم با هواپیما

کوردم🤞 نوه کاوه اهنگرم   دختر ایران بانو ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مدرسه و کلاس و رفت و امد و دکتر و دندونپزشک و تفریح و مهمون و مسافرت و..رو حساب میکنم به نظرم کم ...

ببین تفریحی ۲۰ میمونه دستش همه چیز مهیاست به نظرم که میرسونه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

من تهرانم دندونامم کامل عصبی کشی شدس خراب ندارم

ما خونه ماشین داریم کل درامد ۱۵تومان الان خداروشکر باردارم.خدا روزی شو میرسونه.انشاالله خدا بده چند ...

ایشالا

خیلی دلم میخاد ۹۰ درصد اوقات ولی یدفه شک ب دلم میوفته نمیدونم چرا

به نظر من که خیلی اوکی بود خیلیا وضع خوبی ندارن و بچه میارن اما شما راحت میتونید بزرگ کنید بچتونو

حرفتون درسته 

2810