2777
2789
عنوان

محکم بغلم کرد تو بغلم گریه کرد🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 70 پست
عجببببب. قلبت برا ی ادم دروغگو گرفت؟؟ خاهر من اینا انقد مارخوردن افعی شدن من با یکی بودم ۸سال کم نیس ...

عزیزم  منم شرایطم مثل شماست😔

میشه درخواستمو قبول کنی 

خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش      که خواهان تو باشد❤
اشتباه محضه ادامه دادن با همچین ادمی همسن منی ولی ب شدت بچه ای ب شدتتتتتتت مطمئن باش بزرگترین اسیب ب ...

چی بگم ...

اخه ب من گفت ۲۸سالمه اول بعد ۱سال فهمیدم دروغ گفته و ۳۷سالشه..

الانم کلا قیدشو زدم

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم ولی من ادم خرابو ... نیستم اما بغلو بوس واسم چیزه عادیه ولی خط قرمزای خودمو دارم.اره منم دروغ ...

عادیه برات پارتنرت یکیو بغل کنه؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
چی بگم ...اخه ب من گفت ۲۸سالمه اول بعد ۱سال فهمیدم دروغ گفته و ۳۷سالشه..الانم کلا قیدشو زدم

قیدشو بزن من دستتو میبوسم ادمی ک سنشو دروغ بگه گذشته اش روهم‌ میگه هیچ‌ پسر پسر ۳۷ ساله ای نیست ک مجرد باشه و رابطه جنسی نداشته باشه ایا حاضری با ادمی ک بارها عاشق شده بارها با دخترای مختلف سک‌س کرده باشی؟ 

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

عادیه برات پارتنرت یکیو بغل کنه؟

قبلش برام مهم نیست چیکارا کرده اما وقتی کسی باهام بره تو رابطه دوست دارم فقط و فقط با خودم باشه

اما قبلش برام مهم نیست

قیدشو بزن من دستتو میبوسم ادمی ک سنشو دروغ بگه گذشته اش روهم‌ میگه هیچ‌ پسر پسر ۳۷ ساله ای نیست ک مج ...

درسته قربونت برم 

واقعا حق باشماست خیلی اشتباه کردم...

دیگه همه چیو تموم کردم

درسته قربونت برم واقعا حق باشماست خیلی اشتباه کردم...دیگه همه چیو تموم کردم

امیدوارم عاشق باشی دختر زیبا

من روی دخترای سرزمینم خیلی غیرت دارم دوست ندارم پاکیشون زیر سوال ببره

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

امیدوارم عاشق باشی دختر زیبامن روی دخترای سرزمینم خیلی غیرت دارم دوست ندارم پاکیشون زیر سوال ببره

قربونت برم من که انقد مهربونی🥺❤️

امیدوارم بهترینا نصیب قلب قشنگت بشه

قربونت برم من که انقد مهربونی🥺❤️امیدوارم بهترینا نصیب قلب قشنگت بشه

فدات شم خوشحالم‌ک توهم انقدد عاقلی اولش فک کردم از این دخترای عاشق پیشه هستی ک منطق ندارن بعدش فهمیدم نه واقعا پخته ای😍🥰

فدات شم خوشحالم‌ک توهم انقدد عاقلی اولش فک کردم از این دخترای عاشق پیشه هستی ک منطق ندارن بعدش فهمید ...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

😊🙏