2777
2789
عنوان

محکم بغلم کرد تو بغلم گریه کرد🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 70 پست
بازدید.

مثل تو عقده اینجور چیزارو ندارم ی زمان تاپیک میزدم سریع میرفتم تو پربازدیدا برام مهم نیست اصلا 

طول میکشید تا تاپیک کنم 

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچها خیلییییی بهم محبت میکردا همش کادو میگرفت مریض میشدم بزور میبرد دکتر بعضی وقتا میومد جلوی درخونم ...

ترفنده پدوفیلهاست گول نخوووور

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

عزیزم من دیدم افرادی که بیمارستان به خاطر جواب منفی بستری شد دختره بهش جواب مثبت داد تنها یک سال بعداز ازدواجشون بهش خیانت کرد الان وابسته ای برات سخته قبول واقعیت اختلاف سنی اتون غیر قابل چشم پوشی است

لطفا تحت تاثیر قرار نگیر فاصله سنی زیاده هیچ حرف مشترکی ندارید و اینکه زندگی یک عمر بعدا ۱۰ سال تو میشی ۲۹ اون ۴۸ نزدیک ۵۰ اصلا جذاب نیست برات اون ادم من شوهرم ۱۰ سال بزرگه خیلی هیجاناتمون فرق داره من هنوز شور و شوق دارم ولی اون از اب و تاب افتاده 

بچها خیلییییی بهم محبت میکردا همش کادو میگرفت مریض میشدم بزور میبرد دکتر بعضی وقتا میومد جلوی درخونم ...

خود دانی

ولی با آدم دروغ گوشی ازدواج نکن

من کردم

تو نکن

نکن

نکن

نکن 

نکککککککککککککن

بعدا نگی کسی بهم نگفتا

عجببببب. قلبت برا ی ادم دروغگو گرفت؟؟ خاهر من اینا انقد مارخوردن افعی شدن من با یکی بودم ۸سال کم نیس یک دو روز نیس هر خاستگاری برا من میومد این غش ضعف میکرد میگفتم خب اگ میخای چرا نمیای جلو همش میگف بذار همه چیم اوکی بشه تو فقط جواب خاستگار نده تورو ب خاک مادرت هزار تا قسم. از اخر سربازیشو رف ماشین شو خرید بهترین شغل نصیبش شد درامدش عالی شد بعد ی روز برداشت ب من گف میخام برم خاستگاری اونی ک خانوادم برام در نظر گرفتن. مردن روح میدونی چیه؟ جسم ی بار میمیره روح من صدبار از اون روز مرده هر وقت یادش میفتم. 

کاری ب خط مذهبیش ندارمچطور اجازه میدین ی مرد غریبه بغلتون کنه! گیرم این جور نشد جلو همسر آیندت عذاب ...

خیلیا میگن ۹۰درصد نی نی سایتا ادا تنگارو در میارن من قبول نمیکردم

پس اینا ک دست تو دست همن تو خیابونا همه محرمن 

شوهرت در اینده ناراحت نمیشه عکس ی مرد غریبه رو پروفته 

واسه من ادا خوبارو در نیار اره با افتخار بغلش کردم بوسش کردم چون دوستش دارم و دوستم داره بد اونه ک با اینکه احساسی بهم ندارید بهت دست بزنه 

لنگانو ک هوا ندادم بغل کردن ک چیزی نیست...

پس مبارکت عزیزم ما که چیزی نگفتیم هرجور خودت دوس داری

ن اتفاقا من خیلی نظراتتون برام ارزشمنده بخدا 

خیلی اینجا بدردم میخوره ی سری وقتا. 

ولی همچین شلوغش میکنه انگار چیکار کردم ...

2810