بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واییی گوشی دستش میگیره میگم نکنه داره با دوست دخترش حرف میزنه چیکار کنم فراموشش کنم هر روزم مجبورم ب ...
به خودت تلقین کن، این اگه منو دوس داشت شمارمو به راحتی گیر میورد. پسری اگه دختریو بخواد صد در صد باهاش ارتباط میگیره. چیزی که من خودم نفهمیدم. من فک میکردم اونم از من خوشش میاد ولی مثلا حیا داره، یا خجالتیه. ولی اصلا اینطور نبود. اکانت من مشخص بود، تهشم فهمیدم به بعضیا پیشنهاد داده، و آخر سرم یه روز یه دختر جلوی ماشینش بود و اوردش دانشگاه. منی که کلی به خودم توهم دوس داشتن داده بودم. اونی که هر روز بهم عمیق نگاه میکرد، هر جایی میرفتم اونم میومد، ارتباط چشمی شدید برقرار میکرد. ولی ولی ولی، اگه پسری بهت نگه که میخوامت، ما نباید هیچ داستان پردازی کنیم. سعی کن پیگیرش نباشی، هر طور شده خودتو به یه کار دیگه مشغول کن. اگه خدا شما رو واسه هم بخواد، یه جوری اون پسره رو به سمت تو میفرسته.
وقتی اسمش عشقه که صحبت های طرف ، نگاهش به زندگی ، رفتارش برات جذاب باشه
فکر میکنم شما ظاهر اقا رو پسندیدی و به تب و تاب افتادی
بهتره هیچ اقدامی نکنی بعد یک مدت عادی میشه برات اگر تلقین نکنی
دختری از نژاد آرمَن و زاده خاکپاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘
بخدا ظاهرش معمولیه قدشم متوسطه هیکلشم معمولیه معمولیپسر خوشگل دور و برم زیاد بوده چرا بین همه از این ...
منم یک معلم توی دبیرستان داشتم این اقا واقعا زیبا رو و حتی خوشتیپ نبود ولی من میگفتم عاشقش شدم😂
میخوام بگم حس گذراییه
دختری از نژاد آرمَن و زاده خاکپاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘