2777
2789
عنوان

دوستم پز جهاز و شوهرشو بهم میده منم فقط مجردم 😢😂

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 73 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم هیچی از زندگی متاهلیم پیش دوستام نمیگم

خوشم نمیاد

که چی مث این عقده ایا😂

اینجا میام غرامو میزنم یا دربارش صحبت میکنم

وگرنه دوستام هیچی نمیدونن از زندگیم

با اونا که هستیم حرفامون یا راجع به دوس پسر بازیشونه یا دانشگاه و کار و خانواده و‌‌‌...

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
نه عزیزممممممنظورم اینه تو دوست صمیمیش هستی و دوست داره از زندگی جدیدش به تو بگه از وسایلش از شوهرش� ...

آخه من چیزی ندارم که تعریف کنم براش زندگی من خیلی یکنواخت هست همش درس و کار 

همیشه اون داره هی تعریف میکنه دیگه خسته کننده شده برام 

چ جالب همسنیم 

و من شرایط تو رو دارم 

اونی ک اهل پز بود از زندگیم انداختم بیرون 

ن ج تماساشو میدم ن باهاش در ارتباطم 

ارامش روان دارم 

این مدل ادما تازه ب دوران رسیده ان 

خدا لم شکر رسیم و متلو دلم ساکت بی ژ پژاره شو 

هوش مصنوعی Micosoft Copilot

این احساس که دارید کاملاً قابل درک و طبیعی هست. زندگی متاهلی می‌تونه تغییرات زیادی توی روابط بین دوستان ایجاد کنه، و این تغییرات ممکنه احساس عدم راحتی یا حتی گاهی اوقات حسادت و نارضایتی رو به وجود بیارن. مهمه که به خودتون اجازه بدید این احساسات رو تجربه کنید و بدونید که خیلی‌ها این وضعیت رو تجربه کردن.
چند نکته که ممکنه کمک‌کننده باشن:
1. **مرزهای خودتون رو مشخص کنید**: اگر دوستانتون باعث می‌شن احساس ناراحتی کنید، به خودتون حق بدید که مرزهایی رو تعیین کنید و بهشون پایبند باشید. لازم نیست به هر دعوتی جواب مثبت بدید.
2. **با خودتون مهربان باشید**: یادتون باشه که ارزش شما به وضعیت تاهل یا وسایل منزل دوستانتون بستگی نداره. شما همان‌طور که هستید با تمام ویژگی‌هاتون، ارزشمندید.
3. **ارتباط باز و صادقانه**: اگر احساس می‌کنید که می‌تونید با دوستانتون به طور باز و صادقانه درباره احساستون صحبت کنید، شاید این کار به روشن شدن وضعیت کمک کنه. بیان احساساتتون ممکنه باعث بشه اونها متوجه شن و تغییراتی در رفتارشون بدن.
4. **ملاقات‌های دیگر با دوستان جدید یا فعالیت‌های جدید**: پیدا کردن دوستان جدید یا شرکت در فعالیت‌هایی که براتون لذت‌بخشن می‌تونه به کاهش احساس تنهایی و ناراحتی کمک کنه.
5. **تمرکز بر خودتون**: سعی کنید روی چیزهایی که براتون لذت‌بخش و آرامش‌بخش هستن تمرکز کنید. این می‌تونه شامل کارهایی مثل ورزش، مطالعه، هنر و... باشه.
تغییرات در روابط، هرچند سخت، می‌تونن فرصتی برای رشد شخصی و شناخت بهتر خودتون باشن. اگر نیاز به صحبت یا هم‌فکری بیشتری داشتید، من اینجا هستم تا کمکتون کنم. 🌼💖
آیا دوست دارید درباره یکی از این نکات بیشتر بدونید؟

فعال در حوزه ی هوش مصنوعی AI

بهترین سن ۲۶ هست ولی من ۴ سال گذشتهکسی ورد خاصی بلد نیس؟امیدوارم اسی هم تا اخر سال بخت خوب نصیبش بشع ...

بهترین‌و‌بدترین نداریم آدما مسیر زندگیشان متفاوته از هم هیچوقت پز و به چشم کسی آوردن رو‌درک نکردم 

پز دادن خوب نیست اولین ضرر هم برای پز دهنده هست چون دوستای خوبش رو از دست میده و کم کم تنها میشه 

ولی در کل ازدواج عاقلانه و درست و حسابی از مدال طلای المپیک هم با ارزش تره 

آخه من چیزی ندارم که تعریف کنم براش زندگی من خیلی یکنواخت هست همش درس و کار همیشه اون داره هی تعریف ...

خب عزیزم زندگی همینه دیگه‌

داخل بعضی از مراحل زندگی دوستای خوبی بودین ولی الان راهتون جدا شده

2810