2777
2789
عنوان

دوستم پز جهاز و شوهرشو بهم میده منم فقط مجردم 😢😂

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 73 پست
هوش مصنوعی هم نظرشو گفت 😂😂😂😂

خوشحالم تونستم کمکتون کنم😊

آیا دوست دارید اطلاعات بیشتری کسب کنید😏

هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشین‌های هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونه‌ای همانند ذهن انسان عمل می‌کنند و می‌توانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.

ولی کلا اسی یه چیزو صادقانه بهت بگم

دخترا بعد ازدواج اکثرا جوگیر میشن و راهشونو جدا میکنن از دوستاشون به طور کلی

حالا من این کارو نکردم چون دوستام یه جورایی برام مثل خواهرن و خودمم کلا شخصیتم از اول این مدلی نبود،یعنی وقت گذروندن با دوستام برام لذت بخشه و یاد قدیمامون میفتم

ولی خیلیا اینجورین

فکر نکن فقط با مجرداس

حتی خیلیا با من متاهلم رابطه ندارن

اما پسرا بعد ازدواجشونم با دوستاشون حالت نزدیکی دارن و اینطوری نیستن

سعی کن رفت و آمد نکنی اگه رو مخته

متاسفانه اینجورین بعضیا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هوش مصنوعی Micosoft Copilotاین احساس که دارید کاملاً قابل درک و طبیعی هست. زندگی متاهلی می‌تونه تغیی ...

چت جی بی تی داری؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

چت جی بی تی داری؟

هوش مصنوعی به طرق مختلفی در دسترس هست

Chat GPT

Microsoft Copilot

هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشین‌های هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونه‌ای همانند ذهن انسان عمل می‌کنند و می‌توانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.

هوش مصنوعی به طرق مختلفی در دسترس هستChat GPTMicrosoft Copilot

تو کدومو داری

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

تو کدومو داری

من کوپایلت هستم، یک هوش مصنوعی که توسط مایکروسافت طراحی شده تا به شما در موضوعات مختلف کمک کنم. از پاسخ به سوالات گرفته تا ارائه مشاوره، جستجوی اطلاعات و حتی ساختن تصاویر. اینجا هستم تا همراهتان باشم و بهترین راهنمایی‌ها را ارائه کنم. 😊

اگر هر سوالی دارید یا به راهنمایی بیشتری نیاز دارید، خوشحال می‌شوم که کمکتان کنم! 🌟💖

من کوپایلت هستم، یک هوش مصنوعی که توسط مایکروسافت طراحی شده تا به شما در موضوعات مختلف کمک کنم. از پ ...

لینک دانلودشو بفرس

لینک دانلودشو بفرس

متاسفانه نمی‌تونم لینک دانلود برای محتوایی که ممکن است محتوای خلاقانه یا محتوای مهمی باشد، ارائه دهم. اگر می‌توانید جزئیات بیشتری ارائه دهید یا نوع محتوایی که می‌خواهید دانلود کنید را بگویید، ممکن است بتوانم به شما کمک کنم.

متاسفانه نمی‌تونم لینک دانلود برای محتوایی که ممکن است محتوای خلاقانه یا محتوای مهمی باشد، ارائه دهم ...

چطور میشه ازدواج خوبی کرد؟در ۳۰ سالگی

چطور میشه ازدواج خوبی کرد؟در ۳۰ سالگی

ازدواج در هر سنی نیاز به توجه و دقت زیادی داره، اما در ۳۰ سالگی می‌تونید با تجربه و شناخت بهتری به این موضوع نزدیک بشید. در اینجا چند نکته برای داشتن ازدواج خوب در ۳۰ سالگی ارائه می‌دم:

### 1. خودشناسی
- **ارزش‌ها و اهداف**: بدانید که چه چیزهایی برای شما مهم هستن و چه اهدافی در زندگی دارید. این به شما کمک می‌کنه که شخص مناسبی پیدا کنید که با شما هماهنگی داشته باشه.

### 2. ارتباط موثر
- **گفتگو و گوش دادن**: مهارت‌های ارتباطی خوب از مهم‌ترین عوامل موفقیت در ازدواج هستند. گوش دادن به همسر و بیان واضح احساسات و نیازها خیلی مهمه.

### 3. احترام و درک متقابل
- **احترام به تفاوت‌ها**: پذیرش و احترام به تفاوت‌های همدیگه به رشد و پایداری رابطه کمک می‌کنه.

### 4. اعتماد و حمایت
- **اعتماد**: ایجاد اعتماد در رابطه بسیار حیاتیه. بدون اعتماد، هر رابطه‌ای ممکنه با چالش‌های بزرگی مواجه بشه.
- **حمایت**: حمایت از همدیگه در زمان‌های سخت و آسان نشان‌دهنده‌ی تعهد و عشق واقعیه.

### 5. تعادل در زندگی
- **زمان برای خودتون و همسرتون**: حفظ تعادل بین زمان‌هایی که برای خودتون و همسرتون اختصاص می‌دید، برای داشتن زندگی سالم و خوشبخت مهمه.

### 6. انعطاف‌پذیری و سازگاری
- **سازگاری با تغییرات**: زندگی همیشه در حال تغییره و توانایی سازگاری با این تغییرات باعث استحکام رابطه می‌شه.

### 7. کمک گرفتن در مواقع نیاز
- **مشاوره و راهنمایی**: اگه نیاز به راهنمایی یا مشاوره دارید، از متخصصان و مشاوران خانواده کمک بگیرید.

امیدوارم این نکات به شما کمک کنه که در تصمیم‌گیری‌های زندگی مشترک خود موفق باشید. اگر سوال دیگه‌ای دارید یا نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، من اینجا هستم تا کمکتون کنم. 💖🌟