2777
2789

شهرستانم با خونه مادرم ۵ ساعت فاصله دارم 

برادرم مبخاست بیاد اینطرفا کار داشت مامانمم اومد باهاش

دردای زایمانم چند روزه شروع شده

بچم سرماخورده صبح به مامانم گفتم سوپ بزار خودم رفتم دکتر برگشتم دیدم جوپرکا رو نشسته ریخته تو سوپ چوبا و بالاخره چیزایی که باید تو شستشو بره اومده بود رو آب 

مرغا رو با پوست ریخته بود اصن یه وضعی حالم داشت بهم می‌خورد

نشستم تمام پوست مرغارو درآوردم بدش اومد

داشت گوشت سرخ می‌کرد انقدر روغن ریخته بود که یه ملاقه روغن ته ماهیتابه بود نمیشد بخوری

باز ظهر داشت سیب زمینی سرخ می‌کرد قاشق می‌کشید ته ماهیتابه گفتم مادر من با قاشق چوبی هم بزن

گفت جرا اینجوری میکنی

بازم بود من چنتاشو گفتم

با میل خودش اومد من نگفتم بیا که بگم زوری اومده

شما باشید چیکار میکنید؟؟

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبوری کن

دردام کم تحملم کرده

مادرمم نمیدونم چرا یکم ایندفه اینجوری شده

با احترام‌میگم بهش ولی خب بدش میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

باهاش صحبت کن عزیزم

آروم و بدون جبهه‌گیری،توضیح بده که سبک و سیاق خونه‌داریت چطوریاس،بگو که قصدت ایراد گرفتن یا ناراحت کردنش نیست.

چون به امید خدا قراره بعد از زایمان پیشت بمونن و مدتش زیاد میشه الان بگی بهتره تا اینکه دلخوری پیش بیاد.

این چند روز مونده رو از بیرون یه جای تمیز سفارش بده واسه خودت البته همسرت این کار بکنه...بگو بوی غذا منو میگیره نمیتونم بخورم ..اونها هم هرچی بخان نوش جونشون....یه کم حساس شدی ...خودتو اذیت میکنی ...اخرش یه ماهی تابه هست .چندتا مرغ

قدر مادرتون بدون

عزیزم سبک زندگی مادرتون با شما فرق داره جدا از اینکه توخونه دیگران ادم گاهی قلق دستش نیست کسی ک روی ...

بیشتر بآل مرغ بود خودم باشم فقط گوشت وسطش میگیرم 

درست میگی

1
5
10
15
20
25
30
35
40