2777
2789
طراحی دوخت

اسی اینو خواهرانه بهت میگم اگه میتونی انصراف بدی انصراف بده و برو طراحی دوخت جلو همه هم بخاطر علاقه ات وایسا بخدا دو روز دیگه حسرت و پشیمونیش نابودت میکنه منی که با علاقه خودم رفتم تجربی الان پشیمونم و میگم کاش یه ذره عقل داشتم و میرفتم طراحی دوخت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طراحی دوخت

میدونم شاید این کامنتم خیلی فیدبک بد بگیره از طرف کسایی که این رشته رو خوندن ، ولی بنظرم خوب کاری کردی نرفتی طراحی دوخت یک عالم هزینه باید بکنی برای آموزش دیدن کارایی ک خیلی هاش فایده و کارایی نداره و خیاطی رو هم ک من بچه‌هایی که طراحی دوخت خوندن خیاطیشونو نمیپسندم بری آزاد پیش یه خیاط خبره یادبگیری خیلی بهتره ، اگر به خیاطی علاقه داری برو آموزش ببین لازم نیست الکی بری این رشته رو بخونی 

طراحی دوخت

طراحی دوخت واقعا سخته ما تو مدرسمون طراحی دوخت داریم بیچاره ها باید مانکن بکشن بعد لباس طراحی کنن چهره طراحی کنن نقایشیت باید کامل فول باشه .‌خیلی حوصله میخواد بیچاره ها همش میشینن رو زمین روی کارتون شماره گذاری میکنن وایییی