2777
2789

پسرم سه سالو نیمو رد کرده

به شدت عصبی نا آرام پرخاشگر حتی وسط بازی مدام لجبازی می‌کنه داد میزنه گریه میکنه

نمی‌دونم چیکار کنم 

دکتر مغزو اعصاب بردم ولی جواب نگرفتم روانشناس کودک بردم 

دیگه نمی‌دونم چه راهی رو برم 

کسی تجربه داره کمکم کنه 

اینم بگم خونمون هیچ تنشی نداره منم خیلی آروم باهاش برخورد میکنم 

تاخیر گفتاری هم  داشت 

هیچ کارش به آسونی نیست لباس پوشیدنش به لجبازی گریه دستشویی رفتنش که نگم هنوز لباسشو خیس می‌کنه 

جایی بریم چند تا بچه باشن اونا قشنگ باهم کنار میان بازی میکنن ولی این نه همش لجبازی با اونا گریه ناسازگاری 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با توجه به چیزهایی که میگی روانشناس عمومی نباید ببریباید ببری پیش روانشناس همین مسائل کدوم شهری ؟؟

روانشناس کودک بردم دیگه 

دکترا داشت خانومه 

هفته ای چهل و پنج دقیقه 

تاثیری نداشت 

آخه چه علتی می‌تونه داشته باشه بچه سه چهار ساله این همه ناسازگاری بدخویی از کجا میاد

یا کمبود محبت داره یا بیش از حد محیت دیده

یا ذاتا شیطونه و باید صبور باشی

ممکنه ترس و استرس داشته باشه

تغذیه ش مناسب نباشه 

و ...

سلام گلم اول  که گفتین دیرصحبت کرد یه خورده شک کردم چون شبیه علائم بچه منوداره امابازم نمی‌گم که هست هم adslیاهمون بیش‌فعالی می‌تونه باشه هم ٱتیسم خفیف فقط شما میتونی روانشناس بالینی کودک تا تست بگیرن وشماروب مرکز جامع تکامل مخصوص فرم های تستی هست براش فرم پرکنی....اگرم نباشه که انشالا نباشه شکلات وقندی جاتشوحذف کن ویاکمترش کن و سبزیجات بیشتر به خوردش بده و خیلی براش مویزخوبه توی رشدسلولای مغزی کمک می‌کنه 

وآسپرگرهم شاخه ای ازکج اخلاقی یه بچه میاد توی این طیف برعکس ملایمت بایداقتدارخودتومقابل کودک نشون بدی وزودجانزنی مثلاً نه یعنی نه آره یعنی آره قاطع باش وباگریه وجیغ تزاری به هدفش برسه دوبارجیغ بزنه اهمیت ندی حل میشه فقط اگر اهمیت نمیدی مواظب هم باش بهش

سلام گلم اول که گفتین دیرصحبت کرد یه خورده شک کردم چون شبیه علائم بچه منوداره امابازم نمی‌گم که هست ...

مشکل بچه شما چیه 

من اوایل فکر میکردم اوتیسمه 

بعد که درکشو دیدم و به حرف افتاد اوتیسم رد شد 

بیش فعالم نیست 

چون اصلا شیطون نیست 

پرخاشگر و عصبیه 

مشکل بچه شما چیه من اوایل فکر میکردم اوتیسمه بعد که درکشو دیدم و به حرف افتاد اوتیسم رد شد بیش فعالم ...

متاسفانه بچه من تاخیرگفتارداشت والان خوبه مکالمش اماازاول جیغ میزد گریه میکردودکترهم ردکردمشکلشوپزشک مغزواعصاب هنوز هم میگه نیست چون تست گرفتن ازش تومرکزاماوقتی تست وکسلر گرفتن ودرصدهوشش روچک کردن گفتن ببربازتست بده اوتیسم خفیف گفتن هست .مدام درحال مقاومت هست متاسفانه ....انشالا ک نباشه براتون عزیزم اماهوشش روچک کن چیه تست ٱتیسم که چندتابرگه هست روپرکن خیالت راحت میشه