2777
2789
عنوان

دندونم به شدت ضربه خورد مشت محکم خورد تو دندون جلوم

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 50 پست
من الان حقمو خوردن حقمو میخام اون دنیا به چکارم آید خدا اون دنیا هربلایی دلش میخاد سرشون بیاره چیش ب ...

برو حقتو از اونی که حقتو خورده بگیر 

نه اینکه هر جایی دستت رسید بخوایی کار غیر اخلاقی بکنی که چون حق منو خوردن باید منم اینجوری بکنم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو حقتو از اونی که حقتو خورده بگیر نه اینکه هر جایی دستت رسید بخوایی کار غیر اخلاقی بکنی که چون حق ...

کار غیر اخلاقی نکردم وقتی خودشون شرایطش رو محیا کردن چرا استقاده نکنم

لباب اهم ولی لب گشودن مشکل

برو حقتو از اونی که حقتو خورده بگیر نه اینکه هر جایی دستت رسید بخوایی کار غیر اخلاقی بکنی که چون حق ...

بعدشم هرکاری بکنم حق تورو نخوردم که هرکسی رو تو قبر خودش خاک میکنن

بعدشم هرکاری بکنم حق تورو نخوردم که هرکسی رو تو قبر خودش خاک میکنن

الان چه ربطی داشت ،مگه من گفتم حق منو خوردی 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
الان چه ربطی داشت ،مگه من گفتم حق منو خوردی

نه نگفتی ولی منم کسی رو مجبوری به کاری نکردم فقط پیشنهاد دادن میتونه انجام نده هرکسی مختار اعمال خودشه

ولی ادما واسه پول هرکاری میکنن

من الان حقمو خوردن حقمو میخام اون دنیا به چکارم آید خدا اون دنیا هربلایی دلش میخاد سرشون بیاره چیش ب ...

ناراحتید،پول بیمه ندید

بعد بیمه هاشخصی هستن چه ربطی به بیت المال داره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
از ماست که برماستوقتی ضریب خسارت بیمه بره بالا برای جبرانش سال بعد حق بیمه ها خیلی بالاتر میره به ضر ...

کلا برحسب تورم ضریب بیمه بالا میره ربطی به خسارت نداره حتی بعضی شرکتای بیمه سود ده هم هستن

ناراحتید،پول بیمه ندیدبعد بیمه هاشخصی هستن چه ربطی به بیت المال داره

همون بیمه ها یه حساب کتاب بکن ببین چقد پول میگیزن درماه سود اون پول هرماه جقد میشه

2810