2777
2789
عنوان

دندونم به شدت ضربه خورد مشت محکم خورد تو دندون جلوم

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعوا نه ولی با صحنه سازی تصادف ماشین کروکی میوشن پول از بیمه میگیری

اون پولا خوردن نداره 

یه جایی باید چند برابرشو از جیب خرج کنی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
چرا راهکار حروم بهش یاد میدی.بنظرت اون پول که به دروغ بدست بیاد خوردن داره؟من میشناسم کسایی که اینکا ...

پول کسی نیس پول بیت الماله بزار بجای اقازاده ها این و اون بخورنش

لباب اهم ولی لب گشودن مشکل

پول کسی نیس پول بیت الماله بزار بجای اقازاده ها این و اون بخورنش

بیت المال میدونی معنیش چیه ،یعنی پول کل ملت 

یعنی مشغول الذمه کل ملت شدن 

حالا پول یه نفر بود که راحته 

بعدم این چه استدلالی هست که چون یه عده حروم خورن باید ماهم بخوریم چون اونا میخورن 

اون باید خودش جوابگو حروم خوریش باشه در پیشگاه خدا

ما هم جوابمون این میشه چون اونا حروم خوری کردن ما هم کردیم تا دلمون خنک شه یا چی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
چه پافشاری میکنید روی حرفتونم.هرکس رو تو قبر خودش میزارن.چون اونا حروم خورن ماهم توجیح کنیم

کسی تورو مجبور به کاری نکرده همه ادما اختیارشون با خودشونه من فقط پیشنهاد دادم همین

بیت المال میدونی معنیش چیه ،یعنی پول کل ملت یعنی مشغول الذمه کل ملت شدن حالا پول یه نفر بود که راحته ...

من الان حقمو خوردن حقمو میخام اون دنیا به چکارم آید خدا اون دنیا هربلایی دلش میخاد سرشون بیاره چیش به من میرسه

خب توی سایت عمومی لطف کنید همچین پیشنهادی ندید ممکنه یکی اینکار رو انجام بده گناهش برای شماست

اگه مشکل مالی یکی رو حل کنم خوشحال میشم تموم گناهاش واسه من باشه ادم بی پول خدارو هم قبول نداره

پول حروم بخیلیا میسازه نمونه اش همین اقازاده ها

برا اونا میسازه چون نطفه شون حرومه 

باید جوابشو بدن در پیشگاه خدا 

نه برا ماهایی که با پول کارگری  پول حلال بابامون بزرگ شدیم نه پول مفت 

برا اونا میسازه چون نطفه شون حرومه باید جوابشو بدن در پیشگاه خدا نه برا ماهایی که با پول کارگری پول ...

اینا همش شعاره شعارم تو زندگی واقعی اونم تو ایران یعنی کشک

2810