2777
2789
عنوان

بیاین بگین تقصیر منه یا اون

68 بازدید | 7 پست

من چندبار به طرفم شک کردم اونم برام توضیح میداد کامل حتی صدتا سوالم پشت سر هم میکردم مثلا درمورد خطش یا خط محل کارشون که دست کیه و اونم میخندید آخرش میگفت واقعا باورم نمیشه این موضوع انقد برا کسی مهم باشه یا پیگیر باشه 

بعضیاشو فکر میکرد شک نکردم اون موضوعه مثلا وتسم خیلی مهمه و بعضیا هم شک بود کاملا.الان تا چیزی بگه و‌یه بار توضیح بده باز سوال کنم بدش میاد و‌ جواب نمیده

تقصیر من بوده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس خودتو درمان کن

ببین اون زیاد وارد نیست چطور رفتار کنه یه کم ناشیه برا همین سوتفاهم پیش میومد 

از این ور دوست اجتماعی دخترم داشته که خونوادگی ارتباط دارن مث خواهر برادر و حدود ۱۵ساله الان چون رابطمون هنوز معلوم نیس هدفداره یا نه ارتباطشو نتونسته قطع کنه با اونا خیلیم کمه ارتباطشون منم هروقت میگه با دوستام میرم بیرونو اینا میترسم میگم نکنه اونا باشن حتی بهمم گفته ولی میخوام غیر مستقیم بدونم که کیو میگه یا مستقیمم میپرسم کدوم دوستت بدش میاد فک کنم ازشم تازگی پرسیدم گفتم بجز کاری با چه فرد مونثی ارتباط داری گفت اون دوتا

بعد من شکاک شدم میگم نکنه این قبول کنه با فرد جدیدم حرف بزنه اجتماعی و واسش عادی باشه

ببین اون زیاد وارد نیست چطور رفتار کنه یه کم ناشیه برا همین سوتفاهم پیش میومد از این ور دوست اجتماعی ...

چرا باید ارتباطشو قطع کنه با دوست خانوادگیشون ؟

اون اگر اون دخترو میخواست ک با تو دوست نمیشد 

اگ بهش مستقیم یا حتی غیر مستقیم گیر بدی دیر یا زود از دستش میدی تو نمیتونی اونو تغییر بدی خودت با هدف و درست جلو برو 

تا نشناختیش عاشقش نشو تا رابطع تون هدف دار نشده عاشق و وابسته نشو سعی در عوض کردن و کنترل کردنشم نکن