2777
2789
عنوان

گناه کبیره

202 بازدید | 16 پست

دوسال پیش یه گناهی رو چند بار انجام دادم که کبیره(لطفا نپرسید چی)

از پارسال پشیمون شدم  توبه کردم و دیگه سمتش نرفتم 

ولی همش یادم میفته و عذاب وجدان دارم ممکنه خدا نبخشیدتم باشه؟چه کارکنم ببخشه دوباره مثل قبل بشه باهام🥲

راستی میگن اگه بعد اون گناه مثلا به فاصله چندساعت توبه کنی خدامیبخشه، ولی من بعد چندماه که گذشت توبه کردم همینم باعث عذاب وجدانم شده

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو فکر نباش اگه توبه کردی و دیگه انجام نمیدی مطمئن باش خدا بخشیده

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
خداکند رحمان است و رحیم به بخشندگیش امید داشته باش

بارها شده گفتم اگه بخشیدی یه نشونه بفرس ولی دریغ از یک نشونه🥲❤️‍🩹

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
توبه واقعی کرده باشی، خدا میبخشه

واقعی بخدابارها شده گفتم اگه بخشیدی یه نشونه بفرس ولی دریغ از یک نشونه🥲❤️‍🩹

اگه از گناه توبه واقعی  کنی خدا میبخشه واگم اون توبه باعث شه ایمانت قوی ترشه به نحوه دیگه برای جبران گناه عمل صالحتو بالاببری 

خدا همون گناهتو به حسنات تبدیل میکنه 

اینو تو یه کتابی خوندم

اگه از گناه توبه واقعی کنی خدا میبخشه واگم اون توبه باعث شه ایمانت قوی ترشه به نحوه دیگه برای جبران ...

ممنونم❤️❤️

مطمئن باش که بخشیده در بخشش شک نکن همین که شک داری بخشیده شدی یا نه خودش گناه بزرگیه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
2810