2777
2789

نودالیت درست کردم دلم میخواد عوق بزنم مزه خیلی افتضاحی داد به زور خوردم ادویه هاشم که فقط مزه شوری و ترشی داشت خدایا کاش نمیخوردم واای 

شما چیکار میکنین خوشمزه میشه؟

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طعم گوشت یا مرغ میخورم همیشه 

ابش میزارم بجوشه بعد توش نودلو میریزم میزارم بپزه حدود ۷ دقیقه ، ابش کشیده بشه و کم بشه بعد ادویه میریزم و از رو گاز برمیدارم طعمش محشر میشههه

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

اصلا دوس ندارم😑

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

سلیقه ایه.منم دوست ندارم

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
ادویه هاش را مگه همراه نودلیتا نریختی تو آب جوش هم بزنی؟

چرا ریختم 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

من مواد ماکارانی درست میکنم قارچ و گوشت و پیاز.نودلم با ادویش جدا میزارم تو بکم آب باز کنه خودشو.خشک که شد موادو‌اضافه میکنم‌.

من علائم تنبلی تخمدانو با اصلاح سبک زندگیم برطرف کردم تاپیکشو گذاشتم براتون💋

من کلا به نظرم بد مزه اس

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
طعم گوشت یا مرغ میخورم همیشه ابش میزارم بجوشه بعد توش نودلو میریزم میزارم بپزه حدود ۷ دقیقه ، ابش کش ...

مرغ گرفتم با همین روش درست کردم خیلی بدمزه شد تا عمر دارم نمیخورم دیگه 

2810