2777
2789
عنوان

چقدر رفیقا بدرد نخور شدن😏😷

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 27 پست

اون دیگه رفیق صمیمی محسوب نمیشه ۹ شب بذارش سرکوچه

جدا از این بحث خواهرانه میگم.مگر به خاطر موارد خاص به هیچ وجه از قرص استفاده نکن.نقل و نبات که نیس معدتو نابوود میکنه

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو عم اگه رفیق باشی واسه این بهش نمیگی بدرد نخور

رفیق بودن من ب همه ثابت شدس بچه خودم تازه بدنیا اومده بود از خونشون قهر کرده بود بخاطر اون ک راحت باشه پاشدم پول دادم خودم رفتیم هتل اصلا نگفتم دنگی اینا دخترم ۵ روزش بود

اون دیگه رفیق صمیمی محسوب نمیشه ۹ شب بذارش سرکوچهجدا از این بحث خواهرانه میگم.مگر به خاطر موارد خاص ...

ی سری بهش ازین ماژیک های طراحی خواهرمو دادم تازه برا خودمم نبود واگرنه چیزی نمیگفتم دیدم یکیشو فشار داده نوکش خراب شده بهش میگم چرا کردی از قصد کرده بود میگف اعصابم خورد شده بود طرحم درست در نمیومد بعد گفتم من سالم دادم خب چرا خراب تحویل میدی اینا میگه ملت خیلی خسیسن توام مروارید شال منو کندی😐😐😐یدونه مروارید ک حواسمم نبوده

رفیق بودن من ب همه ثابت شدس بچه خودم تازه بدنیا اومده بود از خونشون قهر کرده بود بخاطر اون ک راحت با ...

پس خیالت راحت ک خوبی هاتو میکنی دیگه بعضیا همینن ذاتشون همینه منو دوستامم باهم مثل خواهریم

رفیق خوشی ها نیستیم

ولی بازم دیدم اونایی که دشمن میشن

اگه فکر میکنی چیز کوچیکی و منظور نداره درگیرش نشو

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

دیگه این رفیق صمیمی نیست عزیزمحتی دوستم نیستیا دشمنه

نمیدونم بعضی وقتا حس میکنم دشمنه بچه ها داشتن ارایش میکردن حالا منم داشتم ارایششون میکردم میگفتن خوب ارایش میکنی اینا اومدم برای خودمم کرم بزنم هنوز کارمم کامل تموم نشده میگه رو صورت تو چرا نمیخوابه رو صورت اونا میخوابه

خب عزیزم حسودی میکنه یه چیزیت بهتر از خودشه که اینجوریه

بعد بعضی وقتام ازم تعریف میکنه ولی من خودم اینجوریم ک اصلااااا دلم نمیاد کوچکترین عیب کسیو ب روش بیارم ب نظرم کسی ک ب روی ادم میاره حسوده

اخ چیزایی ک گفتم راجبش تو نظرا بخون بنظرت این دوست خوبیه

خوب که نیست چون روحیه صفات بدی داره

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

منم به کسی اصلا قرص نمیدم ربطی نداره دوست صمیمی باشه یا معمولی

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

نباید اینجا بگی

همونموقع باید بس میگفتی و جواب میدادی و حلش میکردید

شاید سوءتفاهم شده

متنفرم اینکار ک بجای صحبت درباره مشکل و اینکه بپرسی اصلا چرا ب چ علت و چیشده

یهو دوستنو بزاری کنار و پشت سرش اینطوری حرف بزنی

کاری ک رفیق خودم کرد

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی