2777
2789
عنوان

کیا گرسنه باشن مغزشون کار نمیکنه اخلاقشونم بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 32 پست
داداشم همیشه به خانمش میگه من از سرکار میام ،زود غذا بیار بخوریم ،بعد من خرتم ،سوارم شو هر چی تو بگی ...

بابامم همینجوره منم به اون رفتم انگار

حالا مت خیلی خودداری میکنم وگرنه میتونم ادم بجووم اون موقع 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه خودم نیستم 😭

طوری نی برو به میزبان بگوگشنمه  مام رفتیم شیراز بعد

من چون عادت دارم نصفه شبا

خوراکی بخورم همسرم قبل خواب اورد گذاشت بالاسرم😂

فک کن اولین باری بودمیرفتیم

خونه عمش  

طوری نی برو به میزبان بگوگشنمه مام رفتیم شیراز بعدمن چون عادت دارم نصفه شباخوراکی بخورم همسرم قبل خ ...

میزبان خوبی نیستن روم نمیشه 🥲

بدبختی شوهرمم کنارم نیست بهش گفتم گرسنمه نمیدونم کجاس 🤬

میزبان خوبی نیستن روم نمیشه 🥲بدبختی شوهرمم کنارم نیست بهش گفتم گرسنمه نمیدونم کجاس 🤬

الهی🥲🥲 برو توآشپزخونه اگه

گفتن چیه بگو کمکتون کنم زودتر شام حاضرشه میفهمن 

گشنته 

الهی🥲🥲 برو توآشپزخونه اگهگفتن چیه بگو کمکتون کنم زودتر شام حاضرشه میفهمن گشنته

قراره بخاطر تولدم همسرم مهمون کنه بریم رستوران ولی از شانس عن من ماشین به مشکل خورده داره با اون ور می‌ره 

نمیدونم چ غلطی کنم 

کیک گرفته بود عصر از دستش افتاد وسط خیابون بعد گفت بمونه بعد شام ، الان حاضر بودم همون کیک باشه کوفت کنم

من دست و پام همیشه خدا یخهاینجور مواقعم که کلا بدنم سست میشه 🤦

منم همینم الان که باردارم حالم بدتر شده .همیشه شیرینی تو خونه س وگرنه میمیرم قندم بیفته .دکتر هم گفت همیشه خونه داشته باش یهو غش میکنی

2810