2777
2789

من اینجوریم بعد زود به زودم گرسنم میشه 😭😂

زود سیر میشم زودم گرسنم میشه 

الانم گرسنمع مغزم کار نمیکنه 

زشت نبود پا میشدم همین الان میرفتم بیرون برای شام ولی متاسفانه باید منتظر بقیه بمونم 🥲💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من گشنه بشم هار میشم 

وحشی میشم 

دیوونه میشم 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....

من از بدبختی مغزم مستقیم به معدم وصله 

غذا نخورم زامبی میشم 

پاشو سریع یه چیز حاضر کن بخور 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

شوهر من

امروز ظهر ناهار نداشته سرکار الان مثل گرگ گرسنه برگشته خونه 

فعلا من در دسترسش نیستم الکی بهم گیر میده😂😂

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

داداشم 

همیشه به خانمش میگه من از سرکار میام ،زود غذا بیار بخوریم ،بعد من خرتم ،سوارم شو هر چی تو بگی 

ولی خانمش همکاری نمیکنه ،به حد گرسنش میزاره تا دعواشون بشه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
2810