2777
2789
عنوان

پسری که هر دقیقه از خنده غش و ریسه میره چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟

معمولا

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
اخه این دوسال پیش هم دیدم همینطور بودیعنی همیشه یچی‌میکشه؟

نه دیگه اخلاقش اینجوریه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....
نه فکر نکنماین خیلی ریسه میره

مثلا به ترک دیوارم میخنده

داری نگاش میکنی یه دفعه میبینی دلشو گرفته از خنده

خو منم دیگه😂

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
عزیزم شاید خواسته خودشو شاد و خش خنده نشون بدهخوبه خودشو بگیره شبیه برج زهرمار🫠💕😂

اره پسر خوش خندش خوبه

آخه این حتی با دوستاش هم اینطوره 

با همه همینه

همیشه اینطوره

حقیقتش ترسبدم، نکنه یه مشکلی داره

یا یچی میزنه

2810