2777
2789

من چشمام از بدو تولد انحراف داشت که البته خدا رو شکر خدا پازل زندگی منو جوری چید تو بیمارستان استخدام شدم و یکی از بهترین چشم پزشک های استانمون که دوسال طول می‌کشه نوبت های عملش توی همون محل کارم منو دید و گفت بیا پیشم عمل کنم برات و خدا رو شکر عالی شده فوق العاده.

سالها پیش وقتی 19 سالم بود یه خانم از دوستان مون پیش خواهرم نشست گفت این اگه چشماش اینجوری نبود من اینو می‌گرفتم برای پسرم ممکنه چند سال دیگه بچه بگه من عقلم نمی‌رسید شما چرا همچین زنی برام گرفتید وقتی خواهرم اینو بهم گفت من خیلی دلم شکست گفتم پسر اون خانم سرباز فراریه اصلا در حد من نیست من هیچوقت قبول نمی‌کردم من دانشجو بودم و اون پسر دیپلمه بعدش گفتم کسی که مادرش بهش میگه بچه بیخود میکنن بخوان رو من دست بذارن به خواهرم گفتم باید جوابشو می‌دادی ولی خواهرم طرف اون خانم رو گرفت گفت حقیقت رو گفت برو چشمات رو درست کن.

گذشت پسره رفت با یه دختری دوست شد و عقد کردن بعد از عقد بازم می‌شنیدم که مادره پشت سر می‌گفت دوست داشته منو بگیره.

تو یه جمعی نشسته بودیم حرف از بچه شد خواهر پسره برگشت به من گفت نمی‌ذارم دست بزنی منظورش به برادرزاده نداشته اش بود دل من اونجا شکست باز خدا گذاشت تو کاسه شون هفت سال طول کشید تا اون سرباز فراری و زنش صاحب یه بچه دختر بشن.

.خواهره هم که خیلی مغرور و پرمدعا بود می‌گفت من عاشق بچه پسرم فقط پسر دوست دارم خدا دوتا دختر شیر به شیر بهش داد.

روزی که جهیزیه اون دختر رو میچیدن خواهرم اومد به من پز بده گفت یه جهازی آورد که... گفتم خب منظورت چیه؟ مگه من قراره جهاز نبرم تو جهاز خوبی بردی منم به همون اندازه میبرم خودشم فهمید حرف چرتی زد.

حالا شنیدم اون پسر و زنش دارن طلاق میگیرن زنش میگه این همش سرش تو گوشیه.

چی بگم‌والا

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه هرکس حرفی زد خواخرت باید بیاد بهت بگه 

خواهرت بیشتر کرم داره 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم