2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا چرا بعضیاتون آنقدر نسبت به همه چیز گارد میگیرید بنده خدا چیزی نگفت که آنقدر تخریبش میکنید 

بعدشم نمیفهمم واقعا چرا انقدر با حضور آقایون مخالفین 

سایت به ناممون نزدن که

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
واقعا چرا بعضیاتون آنقدر نسبت به همه چیز گارد میگیرید بنده خدا چیزی نگفت که آنقدر تخریبش میکنید بعدش ...

مشکلات و عقده های خانوادگیشون رو خالی میکنن

واقعا چرا بعضیاتون آنقدر نسبت به همه چیز گارد میگیرید بنده خدا چیزی نگفت که آنقدر تخریبش میکنید بعدش ...

تازه بعضیا خودشون لینک ناشناس میزارن بعد میان مینالن که وای فلانی اومد اینو بم گف 😂

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

تازه بعضیا خودشون لینک ناشناس میزارن بعد میان مینالن که وای فلانی اومد اینو بم گف 😂

😂😂

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
مشکلات و عقده های خانوادگیشون رو خالی میکنن

آخب واقعا کامنت هاشون خیلی زشته 

چه معنی داره وقتی شما بی احترامی نکردی این همه  الکی بی احترامی کنن 

والا همه مشکلات دارن دیگه نباید بیان تو فضای مجازی خالی کنن که

بهرحال عنوان و کابرد این سایت همینه نه چیز دیگه ای

الان دیگه با یه سرچ ساده هم نینی سایت میاد بالا چون درمورد هرچیزی قبلا بحث شده طرف برای اینکه بخواد خودشم سوالشو بپرسه اول باید عضو بشه وقتی ام که عضو میشه دیگه نمیتونه بره چون سایتش یجور وابستگی داره 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

آخب واقعا کامنت هاشون خیلی زشته چه معنی داره وقتی شما بی احترامی نکردی این همه الکی بی احترامی کنن ...

اینا اگه خانواده داشتن اینطوری نظر نمی‌دادن خواهر معلومه کحا بزرگ شدن تربیت شدن 

اوهوم

والا اینجا خیلی ها هم توهم توطئه دارن و تاپیکو به حاشیه میکشونن 

مثلا اون روز عکس خودمو گذاشته بودم نظر میخواستم از بقیه یه نفر اومده میگه فیکه و بس کن این کاراتو 

آخه به من چی میرسه که تاپیک فیک بزنم 

2810