2777
2789
خوب آره یک دستگاههایی کوچیکی هست جدیدا معرفی میکنن گفتم شاید کسی با اونا آشنا باشه راهنمایی کنهآخه چ ...

اون شیور که من میگم اینه برو تو دی جی ببین 

مو رو نمیکنه فقط مثل تیغ میزنه ولی بدون آسیب و بریدگی سرچ کن ماشین اصلاح موی صورت بانوان براون مدل fs1000

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عالیِ من دوبار امتحان کردم واقعا نرم و سفید میکنه...اما نکته اینجاست که باید ظرف۱_۲دقیقه بشوری وگرنه ...

من از این بسته ایا دارم جرات نکردم بزنم چون گفت زورنیخ اصلی اینا شیمیاییه ، ولی واسا بدن میزنم خیلی خوبه سفید و بلوری میشه واقعا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
اولش اینطوریه. بعد عادت میکنی. الان دیگه اصلا درد نداره. هم میتونی آرایشگاه بری با نخ بند بندازه. ه ...

آزایشگاه سالی یکبار برای عید میرم اونم انقدر جیغ و داد میکنم که آخرش بهم شکلات میدن غش نکنم😂اولش هم نیست؛۱۳ساله

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
فکر کردم تاحالا نشنیدی با ژیلت شیک کردن ِ صورتو😉

نه. شنیدم ولی اهمیت نمیدم ب این موضوعات ک برم پرس و جو کنم میکنن یا ن🤷🏼‍من موهای صورتم بوره و زدنم با نزدنم فرقی نداره.

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
من نه چندتا از دوستام استفاده کردن میگن خیلی خوبه من هنوز تو اولویت خریدام نیست که ۲ میلیون پولشو بخ ...

آره من همین دستگاه میگفتم یکی از بلاگر ها تبلیغ می‌کرد آخه قیمتش به نسبت بالاس برا همین گفتم اگه خوب و جوش نمیزنه بخرم

چرا داغون می‌کنه ؟ از چه جهت منظورته؟ بگو تا توضیح بدم

حالا شیور مخصوصِ بازو و صورت رو نمیدونم ولی من بیش از ۲۰سال پیش اپیلاتور براون گرفتم یه سَری داره برای زیربغل و صورت که همین جوریه یعنی از ریشه نمیکنه فقط قطع میکنه؛بنظرم زود درمیاد

من از این بسته ایا دارم جرات نکردم بزنم چون گفت زورنیخ اصلی اینا شیمیاییه ، ولی واسا بدن میزنم خیلی ...

من اصلش رو دارم ؛دفعه اول صورتمو کرد این صورت بچه،نرم و سفید...اما دفعه دوم زیاد موند،پوست صورتم سوخت؛دمارمو درآورد،قرمز شد و می سوخت و دست میزدی عین پوست کروکدیل شده بود

حالا شیور مخصوصِ بازو و صورت رو نمیدونم ولی من بیش از ۲۰سال پیش اپیلاتور براون گرفتم یه سَری داره بر ...

ببین این جدیدا با اون قدیمی ها فرق داره و این فقط مخصوص صورت هست ولی اینم از ریشه نمیکنه و فقط قطع می‌کنه مو رو مثل موبر و تیغ فقط خوبیش اینه نمیبره و جوش نمیزنه و هر روشی که مو رو از ریشه نکنه زود درمیاد 

2810