2777
2789
عنوان

رای دادگاه

71 بازدید | 11 پست

دوستان کسی میتونه بگه این چی میگه دقیقا

یک جور مینویسن ده نفر باید ترجمه ش کنن😒

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی تار فرستادیداوخواست اعسار تاجایی که تونستم بخونم رد شده

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
خیلی تار فرستادیدادخواست اعسار تاجایی که تونستم بخونم رد شده

دوباره فرستادم

خیلی تار فرستادیدادخواست اعسار تاجایی که تونستم بخونم رد شده

اگر رد شده باشه چی میشه؟ 

اگر رد شده باشه چی میشه؟

هیچی

اعسار یعنی عدم توانایی برای پرداخت

میگه شما توانایی پرداخت داری

اگر توی تجدیدنظر هم دادخواست رد شدش و رای نشکست ، دیگه باید درخواست تقسیط کنید تا با اقساط پرداخت کنید

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

هیچیاعسار یعنی عدم توانایی برای پرداختمیگه شما توانایی پرداخت داریاگر توی تجدیدنظر هم دادخواست رد شد ...

خود دادگاه مجدد میگه چقدر قسطی بدیم؟ 

هیچیاعسار یعنی عدم توانایی برای پرداختمیگه شما توانایی پرداخت داریاگر توی تجدیدنظر هم دادخواست رد شد ...

از کجا فهمیده ما که لیست اموالی ک نداریم رو دادیم دادگاه😔

فیش حقوقی و همه چی

از کجا فهمیده ما که لیست اموالی ک نداریم رو دادیم دادگاه😔فیش حقوقی و همه چی

من کشتی رو ببینم بعد خدمتتون توضیح میدم

توی خود رای نوشته چرا رد شده

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

من کشتی رو ببینم بعد خدمتتون توضیح میدمتوی خود رای نوشته چرا رد شده

خدا خیرتون بده  باشه منتظرم🌹