2777
2789
عنوان

زنای متاهلی ک خرابن بیشتر شانس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 19 پست
اتفاقاً این مدلی زنا طعمه بهتری برای باج گرفتن هستن. طرف راحت میتونه تهدید کنه میرم به شوهرت میگم اب ...

و برعکس

یکی از دوستای من وکیل بود می‌گفت ی زن و شوهر از مردای پولدار اخاذی میکردن،زن تیپ میزد می‌رفت سراغ مردای پولدار و میاوردش خونشون و بعد از چند دقیقه مرده با لباس نظامی میومد خونش مثلاً  و توی اون وضعیت زنش و اون مرد و میدید و بقیه ماجرا... البته گرفته بودنشون

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و برعکسیکی از دوستای من وکیل بود می‌گفت ی زن و شوهر از مردای پولدار اخاذی میکردن،زن تیپ میزد می‌رفت ...

الله اکبر 

مردم چه روش هایی واسه کلاه برداری استفاده میکنن

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
خدایی مگه همچین زنهاایی جز ادماحساب میشن!! بعد همچین کسایی حسادت یا مقایسه دارن... بنظرم اینا رو خدا ...

والا بخدا تو فامیل همه دوسش دارن 

آنقدر حساب میبرن ازش 

یجوری هم رفتار می‌کنه انگار عاقل ترین زنه

https://daigo.ir/secret/8406056936ناشناس
الله اکبر مردم چه روش هایی واسه کلاه برداری استفاده میکنن

من خودم تا ی هفته هنگ بودم ،این دوستم تو کانون  ی مدت رییس بود، چیزایی میگه گاهی اوقات ،ادم پراش میریزع،

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن