2777
2789

خود سرزنشگرم هر چند وقت یبار پیداش میشه و ادینم میکنه اقا من قبول کردم یه جاهایی اشتباهات زیادو بعضا بزرگی کردم 

چجوری ببخشم خودمو چجوری دیگه سرزنش نکنم کسی راهکاری داره؟؟

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه معنی نداره آدم کاری میکنه اون لحظه فکر میکنه درسته براش تجربه میشه به شرطی به انسان دیگه ای لطمه نزنه

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

فکرتو مشغول کن با چیزای دیگه

نمیخوام ازش فرار کنم دیگه چون بعدا بازم‌میاد سراغم این خود سرزنشگرم

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

اشتباه معنی نداره آدم کاری میکنه اون لحظه فکر میکنه درسته براش تجربه میشه به شرطی به انسان دیگه ای ل ...

من خیلی جاهاهم اگاهانه اشتباه کردم و گند زدم🤦🏻‍♀️

آخه چرا واقعا چیزی که اتفاق افتاده دیگه تموم شده فکرشو نکن

بیشتر اوقات همینم که غصع ای بابتش نمیخورم ولی هرچند وقت یبار این ننه غرغروی سرزنشگر میاد مهمون میشه کنه ام هست نمیره اذیتم میکنه فقط

2810