2777
2789

واقعا نمیدونم از کی اینطور شدم کلا عین سگ به همه میپرم کسی کاری ازم بخاد بستگی به مود ام داره که 99 درصد حوصله ندارم و جیغ و داد میکنم 

خواب باشم کسی نمیتونه ازم کاری بخاد تحت هیچ شرایطی. 

همیشه دارم از بقیه ایراد میگیرم و رفتار بقیه 99 درصد رو مخمه و از همه بدم میاد و زوری بعضی وقتا نشون میدم دختر مهربون هستم ولی سریع برمیگردم به تنظیمات کارخونه. 

البته فکر نکنید دختر حاضر جوابی ام 

فقط تو خانواده سگم وگرنه غیر اونا کسی بهم تیکه بندازه یا مخم بره فقط لبخند میزنم ولی تا مدت ها حرف طرف مغزمو میخوره. 

با یه کار اشتباه از طرف مقابل تموم گذشته و رفتارهای بدش میاد تو ذهنم 

حتی شده مثلا یه روز طرف کاری باهام نداشته اما من چون به رفتارهاش با خودم فکر کردم یهو حالم بهم خورده و اومدم از اتاق بیرون گفتم حالم ازت بهم میخوره و رفتم تو 

یکی کمک بده 😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل تو رو دارم 

فکر میکنم اون خشم درونی نسبت به اون ادماس

یا اطمینان اینکه هرکاری کنیم رهامون نمیکنن

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
برو‌ پیش مشاور

رفتم حتی از مشاور هم بدم اومد، خیلی مقاومت کردم دیدم متبت باشه اما حرفاش بعضیاش رو مخم بود و الان هرچی هم بشه دلم نمیخاد باهاش حرف بزنم دیگه 

مشکل تو رو دارم فکر میکنم اون خشم درونی نسبت به اون ادماسیا اطمینان اینکه هرکاری کنیم رهامون نمیکنن

هوم من از وقتی گند زدن به اعتمادم و حس کردم صرفا منو بخاطر منفعت هاشون میخان اینجور شدم و همش حس میکنم بقیه از من بی آرن و حقم میخان بخورن یا من هر کاری الان کنم بعدا جبران نکنن واسه همین سگ میشم 

رفتم حتی از مشاور هم بدم اومد، خیلی مقاومت کردم دیدم متبت باشه اما حرفاش بعضیاش رو مخم بود و الان هر ...

پیش یکی دیگه برو

انقدر عوضشون کن تا به دلت بشینه و خودتو درمان کن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
منم مثل شمام ...متاسفانه..با این تفاوت که حاضر جوابم و چوبشم میخورم ..طرفو می‌شورم ..

داره حالم از خودم بهم میخوره همین خانواده خودم حرفی بزنم عذاب وجدان میگی تم و بیشتر از خودم بیزار میشم 

جایی دیدم بخاطر حرص از داداشم دارم مغز مادرم میخورم و از داداشم مدام بد میگم 

نمیدونم شاید دفاع از حق تضییع شده خودم بود هرچی هست شخصیتم غیر قابل تحمل شده برای خودم 

2810