2777
2789
منم همینه ولی سعی میکنم عصبی نباشم ولی بدی آدما یادم نمیره بخصوص خانواده شوهر

بعد چجوری تخلیه میکنی؟ به شوهرت مدام غر میزنی و بد خانواده اش میگی؟ 

مثلا شده دو ساعت مدام حرف بزنی و غر بزنی و تموم گذشته و کارهاشون بیاری وسط؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم چون توی یک محیط شاد بزرگ نشدم افسردم و خشن فرو خورده درونی دارم همش این خشم با منه و عذابم میده ...

😭😭😭😭 

پر از حس منفی و بدم 

بدبینی به همه،. احساس منفعت طلبی بقیه، احساس نادیده گرفتن،. احساس حق خوری، احساس تبعیض،. احساس اینکه یه مشت اشغال دورم گرفتن و احساس بی لیاقت بودن خودم و بیزاری از خودم 

پیش یکی دیگه بروانقدر عوضشون کن تا به دلت بشینه و خودتو درمان کن

کشش اش ندارم دوباره باید گذشته رو جز جز براش بگم از خودم و ناکامی هام براش از اول بگم 

همون موقع مشاوره خیلی برام سخت بود و حالم خیلی بهم می‌ریخت 

😭😭😭😭 پر از حس منفی و بدم بدبینی به همه،. احساس منفعت طلبی بقیه، احساس نادیده گرفتن،. احساس حق خو ...

چقدر درکت میکنم 

همش ریشه تو رفتارایی داره تو بچگی و نوجوانی دیدیم 

من گاهی نا امید میشم از اینکه یه روز حالم خوب بشه از همه دور و بریام بدم میاد حتی از خودمم بدم میاد 

نمی تونی خودتو با چیزی که علاقه داری سرگرم کنی مثل ورزشیا یه شغل 

تو چند سالته؟؟

مجردی؟

فراوون چون خانوادش ادیت میکنن واینم قبول نداره

وای وای چقدر آتیش داره آدم داره بال بال میزنه موهاش ریخته از دست یکی داری براش میگی اونم انکار کنه چقدر آدم میسوزه 😭😭

چقدر درکت میکنم همش ریشه تو رفتارایی داره تو بچگی و نوجوانی دیدیم من گاهی نا امید میشم از اینکه یه ر ...

از زندگی معمول هم دست کشیدم چه برسه به دنبال کردن علایق 

علایق ام روفقط بهش خندیدن، تحقیرم کردن، اعتماد بنفس انجام‌‌ش ازم گرفتن خدا ازشون نگذره 

از زندگی معمول هم دست کشیدم چه برسه به دنبال کردن علایق علایق ام روفقط بهش خندیدن، تحقیرم کردن، اعتم ...

می فهمم 

خود من حتی حق نداشتم از خونه هم برم بیرون چه برسه برم دنبال علاقم 

امیدوارم زندگیت بهتر شه و ارامش بگیری 

می فهمم خود من حتی حق نداشتم از خونه هم برم بیرون چه برسه برم دنبال علاقم امیدوارم زندگیت بهتر شه و ...

توهم همچنین اتفاقای خوبی برات رقم بخوره که تموم این بار منفی زندگیت بشوره ببره 💙