2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا ولش کن چه گیرایی میدین

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بعضیا محبت کلامی ندارن مثل خودم 

من تو یه چالش اینجا یه اسکرین گذاشتم اینجا خانما اونقدر حرف بهم گفتن که تو محبت سرت نمیشه سردی فلانی شاید همسرت مثل من هست

اسکرین این بود 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

آقایون اگه برای کسی واقعا ارزش قائل باشن الکی چُسی نمیان این یعنی شوما خیلی براش اهمیت داری و جزو با ...

دیشب بهم شب بخیر نگفت 🥺

منم خوابیدم بهش پیام ندادم ، اونم صبح پیام داده گفته ببخشید بیرون بوده🥺

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

من بهش گفتم سلام عزیزم ولی اون فقط ی سلام

وای توروخدا 😐

من به شوهرم پیام میدم اونم لیست خرید اصلا جوابمم نمیده ..بازبرای شماهمین که گفته سلام باشه برو خداتوشکرکن..

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
دیشب بهم شب بخیر نگفت 🥺منم خوابیدم بهش پیام ندادم ، اونم صبح پیام داده گفته ببخشید بیرون بوده🥺

اوخی الهی🥲

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

وای توروخدا 😐من به شوهرم پیام میدم اونم لیست خرید اصلا جوابمم نمیده ..بازبرای شماهمین که گفته سلام ...

بابای منم جواب مامانم رو نمیده همیشه میگه خب دیدم دیگه چی بگم 😂

حالا یه سوال چالشی؟

اگه برا رابطه بهش پیام می‌دادی هم همین طور برخورد میکرد؟

قطعاً نه.

پس هرجایی یه جواب داره

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
2810