2777
2789

امتحان نهایی دهم سخته؟

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امتحان نهایی دهم سخته؟

کلا امتحان نهایی واقعا سخت نیست مگر یکی دوتا درس که بچه ها قشنگ تفکیک بشن .... احتمال زیاد دهم دیگه جز نهایی ها و تاثیر معدل نیس ... در کل نگران نباش قسمت خوب ماجرا هستی

امسال خیلی سخت بود چطور؟

می‌خوام بدم 

فقط کتاب می‌خونید ؟

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

یازدهم

احساس می کنم امسال نسبت به پارسال پسرفت کردم و حقیقتا زیاد انگیزه برای خوندن ندارم

و اینکه تقریبا اصلا وقت نمی کنم برای کنکور بخونم

یه خواهر داررم با کل دنیا عوضش نمی کنم 🥰😅دوست عزیز با احترام درخواست دوستی قبول نمی کنم🌹
آره عزیزم(چند تا درسارو خیلی سبز خونده بودم)

معدل تون چنذه

دوازدهمم هیی پیش نرفتم گمراهم هم پایم ضعیفه هم دوازدهمو چون پایم ضعیفه نیتونم پیش ببرم🙃💔نمیدونم چی ...

هر چه زودتر شروع کن شما باید حذفیات داشته باشی و روی یک سری مبحث ها تمرکز کنی که کنکور اردیبهشت نتیجه بگیری ... تمرکز اصلیت باشه روی دوازدهم و یازدهم اگه همچنان تاثیر قطعی بود .... تست و تمرین و مرور چاره کاره

یازدهماحساس می کنم امسال نسبت به پارسال پسرفت کردم و حقیقتا زیاد انگیزه برای خوندن ندارمو اینکه تقری ...

سعی کن یازدهم رو خوب جمع کنی ... شما الان اصلا نه به دهم فکر کن نه به دوازدهم .... تمرکز اصلیت باشه رو یازدهم .... زمان زیادی از دستت نرفته ... خوب یازدهم رو اگه جمع کنی خیلی جلو میوفتی شک نکن

دقیقا مثله منینهاییا انگیزمو گرفتن

چرا بابت نهایی ها نگرانی دارین؟  واقعا گرفتن نمره ۲۰ نهایی خیلی راحت تر آ درصد ۱۰۰ کنکور هس ... فقط لازمه رو کل مباحث کتاب مسلط باشی و کار سختی نیس واقعا

2810