2777
2789
عنوان

اگر زشت بودم خوشبخت تر بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 49 پست
پس خدا به فکرم بوده که زشت افریده منو؟البته من هم زشتم هم این مشکلات رو کم و بیش دارم

کلا زنا تو ایران بدبختن مخصوصا دهه شصتیا بنظرم دهه مون بهمون میاد چون بختمون شصتشو به ما نشون داده شدیم دهه شصتی😂

والا ما زشت بودیم ولی بازم اجازه نداشتیم 😆به نظر این ربطی به زیبایی نداره هیچ مردی متجاوزی به قیافه ...

خدا نسل زیر شکمیها رو نابود کنه که ما رو بدبخت کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا زنا تو ایران بدبختن مخصوصا دهه شصتیا بنظرم دهه مون بهمون میاد چون بختمون شصتشو به ما نشون داده ش ...

عزیزممم

البته من متولد 83 هستم ولی هنوز مشکلات شما دهه شصتی ها رو دارم

به نظرم این بیشتر میسوزونه ادمو

حداقل اون موقع شما اکثرا شبیه هم بودین

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
عزیزمممالبته من متولد 83 هستم ولی هنوز مشکلات شما دهه شصتی ها رو دارمبه نظرم این بیشتر میسوزونه ادمو ...

باورم نمیشه دهه هشتادیا رو من همیشه به خوشبختتر بودن و آزادتر بودن میشناسم 

شوهرم اگه خوب بود همه اینا رو فراموش میکردم بنظرم شوهر نکردن خیلی بهتر از شوهر بد هست

برام دعا کنید خیلی تنهام خیلی دلم گرفته فقط با خدا میتونم حرف بزنم چون فقط اونه عمق فاجعه تنهایی رو درک میکنه کاش یه روزی برسه همه مون به آرامش برسیم 

باورم نمیشه دهه هشتادیا رو من همیشه به خوشبختتر بودن و آزادتر بودن میشناسم

نه واقعا 

اونقدر دهه هشتادی افسرده هست

اونقدر دهه هشتادی محدود هست

اونقدر دهه هشتادی بدبخت هست

فضای مجازی و سوشال مدیا کاری کرده که تصور اشتباهی درمورد این نسل صورت بگیره

ولی خب واقعا نمیشه برای همه یه نسخه پیچید

بیشتر به خانواده شخص ربط داره نه دهه یا شهر یا قومیت

نمیگم دهه هشتادیا به محدود بودن شصتیا هستن ولی همشون هم ازاد و خوشبخت نیستن

برام دعا کنید خیلی تنهام خیلی دلم گرفته فقط با خدا میتونم حرف بزنم چون فقط اونه عمق فاجعه تنهایی رو ...

منم تنهام با اینکه متاهلم این بلاییه که به جون خیلیامون افتاده خدا به همه اونایی که تنهان کمک کنه باز خوبه این برنامه ها هست تا آدم یه ذره درد دل کنه و آروم بشه

نه واقعا اونقدر دهه هشتادی افسرده هستاونقدر دهه هشتادی محدود هستاونقدر دهه هشتادی بدبخت هستفضای مجاز ...

ولی قدر جوونی تو بدون نزار مثل ما هر کی هر کاری دلش میخواد باهات کنه و هیچ مقاومتی نکنی چون چشم باز میکنی و میبینی شدی چهل ساله و به هیچ جا نرسیدی و آرزوهات دفن شدن اشتباه ما رو تکرار نکن 

ولی قدر جوونی تو بدون نزار مثل ما هر کی هر کاری دلش میخواد باهات کنه و هیچ مقاومتی نکنی چون چشم باز ...

سخته 

واقعا سخته

باید خیلی قوی باشی که بتونی تحمل کنی اتفاقات بعدش رو

من از بچگی ادم ضعیفی بار اومدم

تغییر دادن خودم یا خانوادم واقعا مشکله

سخته واقعا سختهباید خیلی قوی باشی که بتونی تحمل کنی اتفاقات بعدش رومن از بچگی ادم ضعیفی بار اومدمتغی ...

قوی باش اینجا ضعیفا زندگی خیلی سختی دارن زنها در ایران دوبرابر بقیه زنها باید مقاوم باشن تا بت. نن به خواسته هاشون برسن اگه موفقم نشی بعدها که سنت بالا رفت پیش وجدانت راحتی که تمام تلاشتو کردی 

2810