2777
2789
عنوان

اگر زشت بودم خوشبخت تر بودم

734 بازدید | 49 پست

همیشه فکر میکنم اگه زشت بودم خوشبخت تر میشدم بهترین رشته ها دانشگاه قبول شدم اما چون شهرستان بود پدرم نگذاشت برم گفت فقط تهران اینجا هم که سخت بود قبول شدنش اعتراض کردم که دختر عمه هام رشته مورد علاقشون قبول شدن رفتن شهرستان گفت تو قشنگی بیشتر در خطری با دوستام اجازه نداشتم برم بیرون یه بار رفتم پارک با برادرم اومدن دنبالم که چرا رفتی اجازه آرایش کردن نداشتم آخرم با پسری که برام انتخاب کردن عروسی کردمو بدبخت شدم الان با چهل سال سن شدم یه آدم افسرده نه سر کار تونستم برم چون برام ممنوع بود نه دوستی دارم چون رفت و آمد اجازه نداشتم بکنم اگه فکر الانو داشتم یه اسید می‌ریختم رو صورتم اونوقت میتونستم به آرزوهام برسم به نظرتون چیکار کنم این حس ازم دور بشه میترسم برم سمت خودکشی

قشنگی شما را کردن بهونه همین 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خوشگلی نیست 

بعضی خانواده ها ذاتا نگرانن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

حالا من که دانشگاه رفتم و کار کردم و خونه و ماشین و همه چی دارم بجز شوهر چی بگم؟؟؟؟ برو خدا رو شکر کن  شوهر کردی ..... الان منم توی سن۴۰ سالگی تنهام مرد درست حسابی پیدا نکردم همشون به درد نخور بودن و آویزون .... هیچ دوستی هم ندارم ... زندگی همینه خدا همیشه ۱۰۰ تا چیز بهت میده یه جا یه چی کم ت میزاره که بگه خداست و خدایی ش رو بهمون ثابت کنه .... منم گله ای ندارم 

حالا من که دانشگاه رفتم و کار کردم و خونه و ماشین و همه چی دارم بجز شوهر چی بگم؟؟؟؟ برو خدا رو شکر ک ...

شوهرم اگه خوب بود همه اینا رو فراموش میکردم بنظرم شوهر نکردن خیلی بهتر از شوهر بد هست

2810