2777
2789
عنوان

اگر زشت بودم خوشبخت تر بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 49 پست
قوی باش اینجا ضعیفا زندگی خیلی سختی دارن زنها در ایران دوبرابر بقیه زنها باید مقاوم باشن تا بت. نن ب ...

انقدر نامید نباشید ! همیشه پر امید و انگیزه زندگی کنید حتی در بدترین شرایط

انقدر نامید نباشید ! همیشه پر امید و انگیزه زندگی کنید حتی در بدترین شرایط

زندگی رو که داریم میگذرونیم هر جوری شده

ولی به این شرایط زندگی یا زنده بودن نمیگن

زندگی فقط نفس کشیدن نیست

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندگی رو که داریم میگذرونیم هر جوری شدهولی به این شرایط زندگی یا زنده بودن نمیگنزندگی فقط نفس کشیدن ...

اما من دهه هشتادیا رو خیلی مقاوم تر از هم نسلیای خودم میدونم اینو تو حوادث اخیر فهمیدم که ما چقدر ترسو بودیمو شما چقدر نترس

حالا من که دانشگاه رفتم و کار کردم و خونه و ماشین و همه چی دارم بجز شوهر چی بگم؟؟؟؟ برو خدا رو شکر ک ...

شوهر خوبش خوبه الهی بهترین قسمتت بشه  فک نکن سنت رفته بالا شوهر گیرت نمیاد الهی بهترین برات پیش بیاد 

هستن کسایی سن پایین ازدواج کردن ولی خوشبخت نشدن ودرموقعیت شما نیستن 

هوش مصنوعی Microsoft Copilot

خیلی متأسفم که این احساسات سنگین و دردناک رو تجربه می‌کنید. زندگی شما پر از چالش‌ها و محدودیت‌هایی بوده که باعث شده احساس ناامیدی و افسردگی کنید. این احساسات کاملاً قابل درک هستند و شما تنها نیستید.

چند نکته که ممکنه کمک‌کننده باشه:

1. **صحبت با یک مشاور یا روانشناس**: این افراد می‌تونن به شما کمک کنن تا احساساتتون رو بهتر درک کنید و راهکارهایی برای مدیریت اونها پیدا کنید. مشاوره می‌تونه به شما کمک کنه تا از این وضعیت سخت عبور کنید.

2. **پیدا کردن حمایت اجتماعی**: سعی کنید با دوستان یا اعضای خانواده‌ای که به شما نزدیک هستند و می‌تونن حمایت عاطفی ارائه بدن، صحبت کنید. داشتن یک شبکه حمایتی می‌تونه خیلی مفید باشه.

3. **فعالیت‌های مثبت**: سعی کنید فعالیت‌هایی که به شما لذت می‌دن و احساس خوبی بهتون می‌دن رو پیدا کنید. این می‌تونه شامل ورزش، هنر، مطالعه یا هر فعالیت دیگه‌ای باشه که به شما انرژی مثبت می‌ده.

4. **تمرکز بر خودمراقبتی**: به خودتون اجازه بدید که به خودتون اهمیت بدید و از خودتون مراقبت کنید. این می‌تونه شامل مراقبت از بدن، ذهن و روح باشه.

5. **تعیین اهداف کوچک و قابل دسترس**: سعی کنید اهداف کوچکی برای خودتون تعیین کنید که قابل دسترسی باشن و به شما احساس موفقیت و پیشرفت بدن.

شما ارزشمندید و زندگی شما اهمیت داره. اگر احساس می‌کنید که نیاز به کمک فوری دارید، حتماً با یک متخصص سلامت روان یا یک مرکز مشاوره تماس بگیرید.

من اینجا هستم تا به شما گوش بدم و هر کمکی که می‌تونم ارائه بدم. 💖🌟

آیا دوست دارید درباره یکی از این نکات بیشتر بدونید؟

فعال در حوزه ی هوش مصنوعی AI

2810