2777
2789
البته اینم بزرگنمایی کرده!هفت سال پیش پادشاه عبدالله رهبری رو به عهده داشت که اتفاقا روشن فکر تر از ...

من یادمه وضعشون خیلی داغون بود اون موقع یه فشن شو تو ۲۰۲۰ فک کنم برگزار کرده بودن که به جا مانکن لباسا رو هوا راه میرفتن

من همیشه فک میکردم اصلاحات سال های سال طول میکشه الات با دیدن عربستان فهمیدم اشتباه میکردم

اصلاحات اگر اوصولی باشه دو سال هم کافیه 

البته اگر واقعا دنبال اصلاحات باشه یک کشور 

عربستان برای جلب نظر غرب باید توی کمترین زمان خودشو بروز میکرد 

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یادمه وضعشون خیلی داغون بود اون موقع یه فشن شو تو ۲۰۲۰ فک کنم برگزار کرده بودن که به جا مانکن لبا ...

اره اصلا روبند اجباری بود برای مردم خودشون قبول دارم 

ولی اینم زیادی بزرگ کرده که نمیدونم عکس و فیلم ممنوعه و ...

خب حتی مکه و مدینه لجز عبادتگاه های معروفشون واقعا شهر های بهم ریخته و فقیری بودن کی عمس و فیلم میگیره

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

عربستان از لحاظ امنیت شغلی و رفاه کارگر درحد امریکا یا بالاتره

بعد اینجا بعدازچهل سال به سال تمام معیارها و استاندارهای علمی و اقتصادی و...در حال کاهش هست،

بعد باز یه عده میان میگن ،شایعه هست ،دروغه ،اونا کافرن و...

$+♡+£=○
جلب نظر آمریکا موافقمممنون از نکته ای که گفتین 🙏

بله کلا نظر غرب رو برای پیشرفت و گرفتن امتیاز های بیشتر باید جلب کنه ، مثل امارات 

شما کتمان کنید ولی جلب نظر آمریکاهم واسه پیشرفت کشورو مردمش بوده

اون جمله ی ترامپ رو درمورد عربستان شنیدین دوست عزیز؟

مطمئنین اگر زمانی عربستان برخلاف میل آمریکا عمل کنه این رفاه و پیشرفت باقی میمونه؟

این نقاشی گویای همه چیز هست

بله ترامپ غذا میده به گاوی ، گاوی هم شیر میده به ترامپ 

معاملس دیگه

نظر غرب در مورد کشورهای دیگر: مال من مال خودمه در مورد اون چیزی که مال توئه مذاکره کنیم تا اونم مال ...

بله واقعا هر کشوری که زور بیشتری داشته باشه بُرد بیشتری هم داره

یعنی موافق زور شنیدنی؟

من کاره ای نیستم در مملکت عزیزم و بحث سیاسی هم مجاز نیست در این سایت💘

امیدوارم در همه جای دنیا مخصوصا کشور قشنگمون شاهد رشد و خوشبختی باشیم

من کاره ای نیستم در مملکت عزیزم و بحث سیاسی هم مجاز نیست در این سایت💘امیدوارم در همه جای دنیا مخصوص ...

بحث سیاسی نیست بحث استقلال طلبی هست و رسیدن به این خواسته به همین راحتی بدست نخواهد آمد. 

2810